Milica Pavlović EKSKLUZIVNO za Naj ženu otvorila dušu o BOLNOJ rani koja ne zarasta: "Dok su svi gledali PEVAČICU, ja sam plakala"

Vesti 23.09.2021 20:00 0

Popularna pevačica Milica Pavlović je ekskluzivno za Naj ženu rekla nešto o čemu do sada nije pričala javno

Milica Pavlović EKSKLUZIVNO za Naj ženu otvorila dušu o BOLNOJ rani koja ne zarasta: "Dok su svi gledali PEVAČICU, ja sam plakala"

Alo

Milica Pavlović je pevačica, tekstopisac i od skoro glumica. Slavu je stekla učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde granda", a sada je trenutno gledamo u novoj, popularnoj seriji "Pevačica". Stalnim radom na sebi i ulaganjem u svoju karijeru, za kratko vreme je dosegla do zvezda, a za Naj ženu je progovorila o najvoljenijem muškarcu u njenom životu.

- Reći ću vam nešto. Sada kada je krenula prva epizoda serije "Pevačica", nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem "Deda odspavaj dva sata, pa večeras u 21 čas gledaš unuku kako igra u seriji. Rasplakala sam se. On je znao koliko sam se ja trudila i koliko sam razmišljala da li da  prihvatim ulogu u seriji, baš zbog toga što je glavna uloga , baš zbog toga što sve to nosi sa sobom veliku odgovornost. Ja sam stvarno odgovorna prema svim svojim projektima i poslovima, a ovo je za mene jedno novo zanimanje. Sigurna sam da je on ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo - ispričala je Milica za "Naj ženu".

Na pitanje novinara čiji savet nikada neće zaboraviti, Milica je spomenula samo jednu osobu, koja je za nju ceo svet.

- Svaki savet moga dede. Moj deda je čovek koji je bio i gospodin i narodski čovek. Uvek ću pamtiti momente kada on stavi svoj šešir i kada moja pesme počne, on krene da maše rukom - prisetila se Milica svog dede Vladimira.

U tom trenutku oči su joj se napunile suzama, a ona je samo prokomentarisala "Joj Bože, gde me pitaste ovo pitanje", suzdržavajući se da ne zaplače.

 

Prisetimo se da je prošla godina bila najpotresnija i najtužnija za njenu porodicu, a pogotovu za nju, jer je ostala bez svog deke, bez svoje najveće podrške. Popularna pevačica je stalno govorila da je on najvažniji muškarac u njenom životu s obzirom na to da je pored bake Rade, Vladimir brinuo o Milici još od trenutka kada se iz Švajcarske vratila u Srbiju, nakon razvoda roditelja.

Milica je do svoje treće decenije života ostvarila je sve ciljeve koje je sebi postavila.

- Ostvarila sam sve što sam zaista ikad želela, sada kada podvučem, napunila sam 30 godina i sve to što je trebalo do tridesete da se desi, meni se desilo - rekla je Milica Pavlović za "Naj ženu".

 

 

 

Komentari (0)
Loading