S njom je Pike prevario Šakiru: Ima 20 godina i konačno je progovorila o aferi sa fudbalerom

K.Ć. Vesti 06.06.2022 12:25 4

Jedna od stvari koje trenutno izazivaju žestoke rasprave je romantična veza između kolumbijske pevačice Šakire i španskog profesionalnog fudbalera Pikea

S njom je Pike prevario Šakiru: Ima 20 godina i konačno je progovorila o aferi sa fudbalerom

EPA

Manekenka po imenu Suzi Kortez dala je neke komentare ne tako davno o Žerardu

Kada su ljudi počeli da govore da Šakira i Pike više nisu zajedno?

Španska štampa El Periodico prva je tvrdila da su Šakira i Pike na ivici prekida veze. Ovo je izazvalo široko rasprostranjene spekulacije da se par već razišao. Neki obožavaoci dve poznate ličnosti su relativno brzo pomislili da su sve glasine istinite i počeli su da povezuju njenu najnoviju pesmu, „Te Felicito“, sa raspadom braka o kome se pričalo.

Šakira i Žerard su ponosni roditelji dvoje male dece, od kojih su oboje dečaci, Milan Pike Mebarak i Saša Pike Mebarak.

Šakira i Pike

Foto: AP

 

Pikea povezuju sa manekenkom Suzi Kortez i navodi se da zbog nje se upravo i rastaju.

Ko je Suzi Kortez?

Suzi Kortez je dobro poznato ime u Brazilu u manekenstvu, atletici i televizijskom vođenju. Pored toga, dobila je titulu Miss Bumbum 2015. Za one od vas koji ne znaju, „Miss Bumbum“ je takmičenje lepote koje se održava u Brazilu, a pobednica dobija nagradu za zadnjicu koja se smatra najvećom u zemlja.

Kampinas, koji se nalazi u Sao Paulu u Brazilu, je trenutna lokacija kuće 32-godišnje. Aktivna je na Instagramu i ima skoro 58 hiljada ljudi, a drži i stranicu na OnliFans-u.
S njom je Pike prevario Šakiru: Ima 20 godina i konačno je progovorila o aferi sa fudbalerom

Printscreen/Instagram

 

Suzi je više puta bila predstavljena na naslovnoj strani časopisa Plaiboj. Nakon pobede na takmičenju lepote 2015. godine, Kortezova je izabrana da bude ambasadorka na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

 

 

Nakon nekog vremena, Suzi je izabrana kao zvanični ambasador FIFA Svetskog prvenstva za turnir 2018. koji se održavao u Rusiji.

Suzi Kortez, manekenka, tvrdi da je Žerard sa njom komunicirao preko Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

 

Nedavno, dok je davala izjavu za El Diario, najstarijim dnevnim novinama na španskom jeziku u Sjedinjenim Državama, Suzi Kortez je izjavila da joj je Pike pisao na Instagramu i poslao par poruka. 

Prema informacijama koje kasnije je dala, manekenka je rekla: "On mi je poslao najdirektniju poruku".

Ona je takođe kasnije otkrila da je bivši predsednik Barselone Sandro Rosel bio taj koji ih je povezao.

- Ja sam prijateljica Sandra Rosela, koji je bio predsednik Barselone kada je to mesto bilo upražnjeno. Kada je Pike saznao, odmah je zatražio moj broj telefona, a nakon što sam mu ga dao, odmah mi je poslao poruku - otkrila je Suzi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

 

- Kada sam se vratila u Brazil, pisao mi je na Instagramu, koji je svaki dan brisan, pitajući me kada ću se vratiti u Evropu, pitajući me koliko mi je velika zadnjica i dodao da je ljubomoran na moju opčinjenost sa Mesijem. Pošto toliko poštujem Šakiru, to nikada ranije nisam rekla, ali sada ću vam sve otkriti - rekla je manekenka.

- Jedini igrači Barselone koji mi nikada ništa nisu poslali su Mesi i Filip Kutinjo. Oni su predivni muževi i pokazuju veliko poštovanje prema svojim supružnicima. Šakira ovo ni na koji način nije zaslužila - dodala je na kraju Suzi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

 

Da li verujete da je Žerard prevario Šakiru sa drugom ženom? Molimo vas da podelite svoje mišljenje sa nama u prostoru ispod koji je predviđen za komentare. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)
Loading
Angry
06.06.2022 14:35

Bolje pitanje je da li uopste procitate sta ste napisali pre nego sto objavite tekst.

Miki
06.06.2022 14:39

Zena u 30+ nema sta ponudi muskarci kao ona u 20tim.

Лазар
06.06.2022 19:40

У Србији су и новинари неписмени.

Mama
07.06.2022 19:51

Procitala sam više zbog intrresantnog stila pisanja... Nadam se da je Google translate radio posao. Ako je čovek... onda, Bog nam pomogo