Milica je DVA PUTA pokušala da izvrši SAMOUBISTVO: "Uzela sam TABLETE za obaranje PRITISKA i kombinovala sa ALKOHOLOM"

Vesti 08.06.2022 10:26 0

Milicu su pratile brojne kontroverze nekon takmičenja. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je i sama kasnije govorila

Milica je DVA PUTA pokušala da izvrši SAMOUBISTVO: "Uzela sam TABLETE za obaranje PRITISKA i kombinovala sa ALKOHOLOM"

Printscreen/Youtube

 

Milica Majstorović, koja se proslavila učešćem u šou programu "Operacija trijumf", a poslednjih godina nismo je često gledali u medijama.

Ona je stala na ludi kamen sa svojim izabranikom Đorđem Lazovićem samo nekoliko nedelja nakon veridbe.

Milica je nakon učešća u "Operaciji trijumf" 2008. godine snimila nekoliko pesama, a zatim se povukla iz javnosti. Kružile su glasine da je pokušala da digne ruku na sebe, a nakon teškog perioda kroz koji je prošla u jednoj emisiji je izjavila da su je "mediji pojeli" i da im je "pružila previše zadovoljstva". Pisalo se i o njenom ljubavnom životu - romansi sa reperom Skaj Viklerom i sportistom Ivanom Lenđerom.

Godinama se nigde nije pojavljivala, a zatim se posvetila glumi i imali smo priliku da je gledamo u ulozi Jefimije u seriji "Nemanjići".

Milica je DVA PUTA pokušala da izvrši SAMOUBISTVO:

Printscreen/Youtube

 

Milicu su pratile brojne kontroverze nekon takmičenja. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je i sama kasnije govorila.

- Tu noć mi se sve skupilo, sto puta sam u sebi izgovorila: "Ne mogu više da živim, hoću da se ubijem." Uzela sam dve-tri tablete za sniženje pritiska i naizmenično kombinovala sa alkoholom, pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me u besvesnom stanju našli u WC i pozvali Hitnu pomoć. Da mi se u tom trenutku pred rukom našao neki pogodan predmet, ko zna šta bi bilo. I ranije sam pokušavala da naudim sebi tupim žiletima, ali mislim da me Bog još uvek ne želi kraj sebe - rekla je Milica nakon nesrećnog događaja, prenosi Story.

Milica je, prema pisanjima nekih medija, samo dva meseca kasnije, u aprilu 2010. godine, ponovo digla ruku na sebe na isti način.

Milica Majstorović stala je na ludi kamen sa svojim izabranikom Đorđem Lazovićem samo nekoliko nedelja nakon veridbe 2019. godine.

Milica je DVA PUTA pokušala da izvrši SAMOUBISTVO:

Printscreen/Youtube

 

Milica i njen partner Đorđe na društvenim mrežama tada su objavili fotografije sa crkvenog venčanja.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading