Dženifer Lopez šokirala i najveće FANOVE: Nije htela da deli scenu sa Šakirom, ovo je RAZLOG!

Vesti 11.06.2022 12:25 0

Dženifer Lopez je otkrila ju svom dokumentarcu "Halftime" da nije želela da deli binu sa Šakirom na Superboulu.

Dženifer Lopez šokirala i najveće FANOVE: Nije htela da deli scenu sa Šakirom, ovo je RAZLOG!

Tanjug/Ap

Dugonajavljivani dokumentarni film "Halftime" o životu Jennifer Lopez otkrio je neke nove detalje vezane za njenu karijeru koje ni jeni najveći fanovi nisu znali. Na Tribeca Festivalu u sredu uveče je publika premijerno mogla da vidi kako je to biti "Jenny from the block", kao i njene pripreme za nastupe.

Dženifer se pojavila ruku pod ruku sa svojim verenikom Benom Aflekom i prošetala u provokativnoj haljini kako bi istakla atribute. Međutim, uprkos grandioznom izgledu, nije se svima dopalo ono što su izabranici mogli da vide na premijeri.

Jedan od najzanimljivijih momenata filma bile su pripreme za Superboul 2020. godine, kada je nastupila sa latino koleginicom Šakirom. Naime, u sceni koja prikazuje kako se priprema za nastup sa svojim muzičkim direktorom Kimom Bursom, Lopez je rekla da je „najgora ideja na svetu da dva izvođača dele glavnu ulogu u poluvremenu emisije“, preneo jeEntertainment Weekly.

Podsetimo, Šakira i Dženifer imale su spektakularan nastup na Superboulu. Veče je ostalo upamćeno kao jedno od najboljih ikada, a njihov nastup se dugo prepričavao.
„Imamo šest minuta“, rekla je Lopez u filmu, napominjući da je veoma malo vremena da otpeva dobar deo bilo koje pesme, iako je imala neke hitove koje je morala da uključi u nastup. „Moramo da imamo svoje pevačke trenutke. To neće biti plesna predstava. Moramo da otpevamo našu poruku, rekla je.

U prethodnim scenama filma, Lopez i Šakira su prikazanie u ranoj fazi planiranja svog nastupa. Lopezova je rekla da su neki organizatori u NFL, koje nije želela da imenuje, rekli da će imati oko 12 minuta za sve, ali da bi trajanje nastupa verovatno moglo da se produži za minut ili dva.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading