Udala se ĆERKA Mirjane Bobić Mojsilović: Mila je RANO ostala bez OCA, nije sledila MAJČIN put, a ovo je Ivan, njen izabanik

Lana Vidović Vesti 12.06.2022 19:34 0

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović Mila Mojsilović izgovorila je sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save u Beogradu

Udala se ĆERKA Mirjane Bobić Mojsilović: Mila je RANO ostala bez OCA, nije sledila MAJČIN put, a ovo je Ivan, njen izabanik

Printscreen/Instagram

 

Ćerka književnice Mirjane Bobić Mojsilović, udala se danas za svog dugogodišnjeg partnera Ivana.

Printscreen/Instagram

 

Par se na većnu ljubav zakleo u Hramu Svetog Save na Vračaru. A Mirjana nije krila svoju sreću i oduševljenje.

Malo šta se zna o njenoj naslednici, Mili (33) koja gradi svoju karijeru i ne eksponira se u javnosti. Međutim, javnosti je poznatno da je još kao beba od godinu dana ostala bez oca, dobro poznatog lekara Ljubomira Mojsilovića.

Podsetimo, Mirjana je doživela veliku tragediju kada je Mila imala samo godinu dana. Milin otac Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a Mirjana je sama odgajala ćerku.

Pored toga što je završila osnovne studije na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, Mila je takođe provela i godinu dana na francuskom Univerzitetu, L’ENSA Paris-Val de Seine, a već pet godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - izjavila je ona jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Promena" .

Uz fotografiju sa venčanja, Mira je na Instagramu kratko napisala: 

- Drugi najsrećniji dan u mom životu. 

Printscreen/Instagram

 

 

Mila Mojsilović nije krenula spisateljskim stopama svoje majke. Opredelila se za potpuno drugačiji svet, diplomirala je arhitekturu, a Mirjana često ističe koliko je ponosna na nju. S razlogom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading