Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi

K.Ć. Vesti 14.06.2022 12:57 0

Pre izvesnog vremena u medijima se pojavila informacija da je Zdravko Čolić odbio da snimi pesmu "Kad hodaš", ali istina je malo drugačija

Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi

Alo

Legendarnom pevaču Zdravku Čoliću ponuđena je bila pesma "Kad hodaš", a kako su mediji navodili, on je odbio da je snimi, i zbog toga se navodno gorko pokajao.

Međutim, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga gostujući u jednoj emisiji razjasnio je ovu temu i otkrio da je istina zapravo drugačija.

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu iskreno slabiju verziju - ispričao je Bajaga i dodao:

Alo

 

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u "Rbiljoj čorbi" i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš",... Iskreno, ja nisam dobro bio završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju - iskreno je odgovorio Bajaga.

On je potom naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao - pesmu uvek možeš i ti da je otpevaš - ispričao je Bajaga.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading