Blu Ajvji je ISTA majka, prava naslednica: Fotografija koja dokazuje da je PLJUNUTA Bijonse, internet "GORI", svi samo o tome pričaju

Vesti 15.06.2022 09:03 0

Blu Ajvi Karter kanališe mamu Bijonse tokom retkog pojavljivanja u javnosti sa tatom Džej Zijem na NBA utakmici.

EPA

EPA

Morate da vidite ove divne fotografije Blu Ajvi Karter i Džej-Zija na petoj utakmici finala NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Boston Seltiksa u Čejs centru u San Francisku 13. juna.

Dokazala je da je već nasledila besprekoran osećaj za stil mame Bijonse, desetogodišnjakinja je nosila kožnu jaknu i crnu majicu sa natpisom "Devojka braon kože" ispisanim preko prednje strane. Da završi svoj izgled, Blu Ajvi je nosila naočare za sunce, minđuše i Nike patike.

Na ovoj fotografiji, ne više tako mala Ajvi Blu toliko liči na majku, da se ne može opisati. Prepoznatljive lokne, slične crte lica, nasledila je od nje sve najbolje. Definitnivno, krv nije voda. 

 

 

Džej-Zi i Blu Ajvi su sedeli pored terena dok su gledali kako se Boston Seltiksi suočavaju sa Golden Stejt Voriorsima, stvarajući uspomene koje su nezamenljive.

- Tokom utakmice Džej je držao ruku oko njenog ramena i ukazivao joj na različite stvari na terenu - rekao je očevidac za E! Vesti - Bio je tako ponosan na nju. Dao joj je veliki tatin poljubac u obraz.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading