Protraćio MILIONE: Nakon što je BANKROTIRAO, Nikolas Kejdž je krivio jednu osobu, a zbog ovih GLUPIH investicija sada nema ni banke u džepu

Vesti 26.09.2021 10:01 0

Kako su informacije iscurile u javnost, Nikolas Kejdž je uspeo celo svoje bogatstvo da spiska. Potrošio je 150 miliona dolara kupujući razne gluposti, pa kako mediji navode, on je sada bankrotirao

Protraćio MILIONE: Nakon što je BANKROTIRAO, Nikolas Kejdž je krivio jednu osobu, a zbog ovih GLUPIH investicija sada nema ni banke u džepu

EPA

Popularni glumac je svoje milione zaradio snimajući holivudske filmove i bio najplaćeniji glumac. Glumio je u kultnim filmovima, poput "Fejs ofa", "Kon era", "Napuštajući Las Vegas". Nakon što je gotovo četiri decenije u Holivudu, on je upao u velike dugove nakon što je spiskao svoje bogatstvo.

Kako mediji navode, 2009. godine glumac je zbog bankrota upao u velike dugove, pa je već tada samo za porez dugovao 6,3 miliona dolara. Navodno je počeo finansijski da tone već od svoje 40. godine, a krivicu za svoje finansijske probleme prebacio je na svog računovođu.

Međutim, u tom vremenu, kada pogledate na šta je trošio silne miliona, svatate ko je krivac.

Glumac je, verovali ili ne, kupio lobanju dinosaurusa Tarbosaura staru 67 miliona godina za 300.000 dolara. Zatim je kupio bavarski dvorac iz 11. veka u nemačkom Etzelvangu za 8 miliona dolara. Nakon toga kupio je i ostrvo od 40 hektara južno od Nasaua, plativši ga 7 miliona dolara, što je, iznenađujuće, jeftinije od dvorca. Godine 2006. Nikolas je za 3,45 miliona dolara kupio "ukletu kuću" koja je pripadala serijskom ubici Madam Delfin Lalori.

Kejdž je, kako se govorilo u Holivudu, istovremeno posedovao 15 različitih rezidencija, uključujući i kuću na plaži u Kaliforniji vrednu 25 miliona dolara.

U jednom trenutku Nikolas je posedovao 50 retkih automobila i oko 30 motocikala. Jedan od njegovih najskupljih automobila je Lamborgini koji je kupio 1997. godine za neverovatnih 450.000 dolara (danas bi to bilo nešto manje od 800 hiljada dolara).

Kejž je ležerno potrošio milion dolara na Ferari Enzo i imao je oko devet Rols Rojseva. U jednom trenutku posedovao je četiri jahte, a najskuplja je procenjena na 20 miliona dolara. Nikolas je takođe kupio nadgrobni spomenik u obliku piramide visok dva metra za koji je navodno rekao da se nada da će biti na njegovom grobu.

Komentari (0)
Loading