Pike je Šakiru ostavio zbog atraktivne DRAGANE? Uhvaćen je sa ovom BRINETOM, svi pričaju o njihovoj ZAJEDNIČKOJ fotografiji

Vesti 18.06.2022 16:20 1

Fudbaler Žerar Pike našao se u jeku skandala zbog preljube, a strani mediji sada navode da je sportista Šakiru varao i sa izbesnom Makedonkom Draganom Spasovskom.

Šakira i Pike

Foto: AP

Nakon što je u medijima procurila vest da je Žerar Pike varao Šakiru sa studentkinjom iz Barselone i majkom saigrača Gavija, fudbaler se oglasio i demantovao navode. Međutim, sada se šuška da je za raskid slavnog para zapravo kriva Dragana Spasovska, starleta iz Makedonije. 

Ova Makedonka već već neko vreme živi u Bugarskoj, a za sada nije poznato kako je upoznala Pikea.

 

 

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih je potvrdila ali ni demantovala u ovom periodu", rekla je Dragana Spasovska za bugarske medije koji su objavili nekoliko tekstova o fudbaleru i starleti nakon što je na Instagramu primećeno da ima i zajedničke fotografije sa Žerarom Pikeom.

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim", dodala je Dragana.

 

 

Strani mediji pisali su kako je Šakira navodno angažovala privatnog detektiva da prati njenog partnera, s obzirom na to da je sumnjala u njegovu vernost. Međutim, detektivi su nasamarili kolumbijsku pevačicu i sve detalje prodali medijima. Upravo zbog svega toga Pike navodno nije želeo da se pomiri sa Šakirom.

Pike je Šakiru ostavio zbog atraktivne DRAGANE? Uhvaćen je sa ovom BRINETOM, svi pričaju o njihovoj ZAJEDNIČKOJ fotografiji

Printscreen/ Instagram

 

Španski mediji iz dana u dan iznose nove pikanterije o ovom paru, a nedavno je jedan novinar tvrdio da su pevačica i fudbaler imali "otvorenu vezu".

"Njihov dogovor bio je: 'ti radi šta ti hoćeš i ja ću raditi šta ja hoću', a u javnosti su se predstavljali kako skladan par", rekao je novinar za španske medije. Nakon celog skandala, Šakira je donela odluku da se preseli.

 

 

"Ne želi da nastavi da živi u Barseloni. Ovdje nema prijatelja ni porodice, osim Pikeovih. Namerava da se preseli i smestiti u drugoj zemlji, sa svojom decom, naravno", pišu španski mediji.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
18.06.2022 17:59

Sakira je dama a ona napumpana sisulja.