Bila je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica i svi znamo njene HITOVE: U jeku SLAVE je napustila Srbiju, a sada se bavi POTPUNO drugim poslom

Vesti 18.06.2022 15:00 0

Kako bi deci obezbedila dobar život, ne libi se da zasuče rukave i radi i po nekoliko poslova.

Bila je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica i svi znamo njene HITOVE: U jeku SLAVE je napustila Srbiju, a sada se bavi POTPUNO drugim poslom

Printscreen/ YouTube

Pevačica Anica Milenković započela je sjajnu karijeru krajem osamdesetih godina, a tokom 90-ih je postala jedna od poznatijih i plaćenijih pevačica kod nas. Proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje", a iako je prošlo puno godina od tad, Srbija je još uvek nije zaboravila.

Godine 2007. otišla je na turneju po Americi i odlučila je da se više ne vrati. Danas živi na Floridi i sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru. Osim pevanjem, bavi se i drugim poslovima.

 

 

Anica održava stanove i kuće, radila je kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a takođe i brine o starim ljudima. Ona se sada osvrnula na to što su pojedini ljudi u negativnom kontekstu pominjali poslove koje radi daleko od domovine.

- Pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htela i kako sam očekivala. Ako me već pominju, neka me pominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega, ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me pominju - rekla je pevačica prilikom uključenja u emisiju "Grand magazin".

 

 

- Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga - dodala je ona.

Kako kaže, na život u Americi se sada u potpunosti navikla.

 

 

- Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim - rekla je Anica.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading