20 godina razlike ih nije sprečilo da se LUDO ZAVOLE, ali ljubav nije uspela: Bivša supruga Svetozara Cvetkovića je poznata srpska glumica

Vesti 21.06.2022 08:00 1

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću

20 godina razlike ih nije sprečilo da se LUDO ZAVOLE, ali ljubav nije uspela: Bivša supruga Svetozara Cvetkovića je poznata srpska glumica

Alo

 

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić, dvoje glumaca koji važe za najrespektabilnije u svom poslu, pre 15 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako se često mogu sresti kao par, o porodičnom životu nerado govore.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRNA SVADBA (@crnasvadba)

 

‒ Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna ‒ izjavio je u intervjuu za HELLO! glumac koga ovih dana gledamo u serijama „Radio Mileva“ i „Jovanka Broz – tajne službe“.

 

Ipak, nije tajna da je Svetozar Cvetković pre nego što je Jeleni rekao „da“ već bio u braku, iz kojeg ima ćerku Deu.

Sa koleginicom, zvezdom nove televizijske serije „Crna svadba“, dobio je sina Luku i ćerku Klaru. Zanimljivo je da su se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali još 2000. godine, a venčali šest godina kasnije.

 

 

Odgovarajući na pitanje da li suprug i ona, budući da su iz iste profesije, kritikuju jedno drugo, umetnica je nedavno izjavila:

‒ Dosta smo surovi, ali to su konstruktivne kritike koje pomažu da u ulozi nešto izmenimo, popravimo.

Na temu roditeljstva je dodala:

‒ Veoma je važno poverenje koje izgradite, na tome ja plasiram svoje roditeljstvo. Ćerka je trenutno u pubertetu, te se tu malo javljaju problemi. Odnosno, veći su izazovi za roditelja. Smatram da sama mora da prođe kroz to. U procesu odrastanja dete mora da ima svoje uspone i padove, ali važno je da zna da ću uvek biti uz nju.

Jelena Đokić rođena je u Splitu 1977, ali se tokom ratnih godina sa porodicom preselila prvo u Srbiju, a zatim u Crnu Goru, gde je na Cetinju upisala glumu. Kao i suprug, stalni je član Ateljea 212.

Pojedine medije su pisale o tome kako se glumački par razvodi. Poznati glumački par još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine, a venčali su se šest godina kasnije, piše Kurir.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Jelena Dunavka
21.06.2022 16:28

I Meni se bas svidja kolega ekolog. Ja sam mu sefica pa me je sramota da mu pridjem