TO NIJE ZA JAVNOST, TO JE ZA PSIHIJATRA! Sudeći po komentarima Megan Markl sama sebi kopa sve "dublje blato", a zbog ovih reči kraljevska porodica je pod istragom policije!

T.Đ Vesti 07.07.2021 12:35 0

Pogledajte kako se ta prokleta žena ponašala prema mom osoblju – nemilosrdno, navodno je izgovorio Vilijam

TO NIJE ZA JAVNOST, TO JE ZA PSIHIJATRA! Sudeći po komentarima Megan Markl sama sebi kopa sve "dublje blato", a zbog ovih reči kraljevska porodica je pod istragom policije!

EPA

Komentatori britanskih kraljevskih prilika tvrde da je Megan Markl počela da uznemirava ljude već od samih početaka dolaska u Harijevu porodicu. Govoreći u eksplozivnom ITV-ovom dokumentarcu "Harry and William: What Went Wrong" (Hari i Vilijam: Kako je pošlo po zlu), emitovanom u nedelju, nekoliko kraljevskih posmatrača otkrilo je da je vojvotkinja od Saseksa kritikovana od samih početaka.

Kraljevska autorka i novinarka Peni Džunor tvrdi da je Megan od samog početka kad je kraljevskoj porodici predstavljena kao partnerka princa Harija, mnoge uznemirila.

Robert Lejsi, autor knjige Battle of Brothers (Borba braće), od jednog je izvora saznao da je američka glumica od početka imala "agendu" (listu slučajeva o kojima se raspravlja na službenom sastanku).

- Osoba bliska Vilijamu rekla mi je da je Vilijam već u ranoj fazi osećao da Megan ima agendu - rekao je Lejsi u programu ITV-a.

TO NIJE ZA JAVNOST, TO JE ZA PSIHIJATRA! Sudeći po komentarima Megan Markl sama sebi kopa sve

EPA

 

 

Džunor, koja godinama prati nevolje kraljevske porodice, kaže da je vrlo rano čula za vrlo ružne priče o tome kako Megan uzrujava ljude.

- Nije bila toliko šarmantna kao što se činila - rekla je Džunor pa nastavila da kritikuje način na koji su Saseksi objavili svoj razdor s kraljevskom porodicom tokom eksplozivnog intervjua s Oprom Vinfri emitovanom u martu.

- Pristup Harija i Megan nije samo kalifornijski, već i na šoubiz način slavnih osoba. Naša kraljevska porodica nisu slavne osobe. Oni su radni članovi javne ustanove. Bila sam zgrožena intervjuom s Oprom. To nisu izjave koje treba servirati javnosti. Ovakve bi stvari trebalo da se dogode u privatnosti kauča kod psihijatra - rekla je Džunor.

Krajem juna Lejsi je u novom izdanju svoje knjige Battle of Brothers tvrdio da su kraljevski izvori bliski vojvodi od Kembridža rekli da bi Megan mogla da bude 500-postotna noćna mora.

Lejsi je tvrdio i da se ljutiti princ Vilijam nije mogao suzdržati pred prijateljima, kojima je rekao:

-Pogledajte kako se ta prokleta žena ponašala prema mom osoblju – nemilosrdno.

Princ Vilijam je te reči navodno izustio u vreme pojačane kontrole oko postupanja osoblja Kensingtonske i Bakingemske palate prema najnovijem članu kraljevske porodice, što je rezultiralo i zvaničnom istragom.

Komentari (0)
Loading