Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

M. O. Vesti 22.06.2022 14:55 0

O njoj javnost ništa ne zna

Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi

printscreen Facebook

Josif Tatić je bio legendarni jugoslovenski filmski i pozorišni glumac. Iza njega su ostale mnogobrojne pozorišne, serijske i filmske uloge, ali jedna od najproznatnijih je uloga  Božidara Soldatovića Jataganca u kultnoj seriji Siniše Pavića, "Bolji život".

Bio je otac dve ćerke. Stariju ćerku Jelisavetu Tatić Čuturilo, koja se bavi kostimografijom dobio je u prvom braku sa Biljanom Dragović, takođe poznatom kostimografkinjom, a mlađu ćerku Hristinu, koja nosi ime njegove majke, dobio je u drugom braku sa suprugom Bebom kada je imao 57 godina.

printscreen Facebook

 

Za stariju ćerku Jelisavetu Tatić Čuturilo, mnogi su govorili da je nasledila talenat na oca, ali se ipak odlučila da krene maminim stopama. Osim rada u pozorištu, radila je i na projektima "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa". Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u čekajući mamu i tatu da završe sa poslom i kaže da je to bilo presudno da počne da se bavi kostimografijom.

 

 

 Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće - rekla je ranije Jelisaveta Tatić Čuturilo, koja je udata za poznatog muzičara Nikolu Čuturila.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading