"Bio je mišićavi bog, a sada je prase": Čuveni glumac bio je slika i prilika savršenstva, malo se opustio i žene ga brutalno vređaju

Vesti 02.08.2023 11:57 0

Vin Dizel važio je za najzgodnijeg glumaca Holivuda, ali je odlučio da se malo opusti. Žene mu to izleda ne praštaju

"Bio je mišićavi bog, a sada je prase": Čuveni glumac bio je slika i prilika savršenstva, malo se opustio i žene ga brutalno vređaju

Tanjug/Ap

Glumac Vin Dizel (54) je još od prvog nastavka filma "Brzi i žestoki" važio za pravog mišićavog macana u Holivudu. Godinama je ženama mamio uzdahe vrtoglavo opasnim scenama i svojim istreniram telom, a na društvenim mrežama stalno je delio svoje iscrpljujuće treninge. Ali, izgleda da je taj teror savršenstva i njemu dosadio, pa je rešio malo da se opusti i batali teretanu i zdravu ishranu. 

Naime, Dizela su paparaci ulovili na jahti u Portofinu, gdje se odmara sa svojom porodicom. Fotografisan je bez majice kako mazi svoj "stomačić". 

Profimedia

 

 

Fotke njegove "iznenađujuće" transformacije odmah su obišle svet, a mnogi su se zapitali znači li to i kraj franšize "Brzi i žestoki", koja zasad ima devet nastavaka i da li će se Dizel brzo vratiti u formu kao što je to uradio i 2015. godine. 

E sad, sve bi to bilo manje više okej, da mnoge žene nisu burno reagovale nakon što su ove Vinove debeljuškaste fotorgafije ugledale svetlost dana.

"Odvratan si i deformisan", "Sve je otišlo dođavola kada Vin Dizel izgleda ovako", "Pa kako te nije sramota, šta to učini od sebe", "Bio je mišićavi bog, a sada je debelo prase", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Sve ovo nas je nateralo da se zapitamo zašto je toliko uvredljivo kada se neko ugoji? Zašto se to toliko teško prašta? Pa šta ako ima stomačić, pa šta ako nije "savršen"?

Ali, pošto smo svi godinama ispirali mozgove čuvenim terorom savršenog tela, onda i ne čudi što ljude koji se ugoje razapinjemo na stubu srama.

Bilo kako bilo, Vin se očigledno mnogo ne obazire na ove negativne komentare i uživa u životu i odmoru sa svojom porodicom, baš onako kako i treba. 

Inače, Vin je od 2007. godine u braku sa Palomom Himenez s kojom ima troje dece, ćerke Hanu i Paulin i sina Vinsenta


 

Komentari (0)
Loading