"Crna udovica" ODBROJAVA DANE: Skarlet Johanson uskoro postaje mama po DRUGI PUT

Vesti 07.07.2021 12:54 0

Vest da je Skarlet Džohanson (36) ponovo trudna odjeknula je glasnije nego najava za premijeru najnovijeg filma "Black Widow" u koje ima glavu ulogu. Glumici će ovo biti prvo dete sa suprugom i komičarem Kolinom Jostom (39) sa kojim je u braku ni godinu dana.

"Crna udovica" ODBROJAVA DANE: Skarlet Johanson uskoro postaje mama po DRUGI PUT

Shutterstock

Vest o trudnoci procurela je u javnost šestog jula, pošto ju je objavio portal Page Six.

- Skarlet će se uskoro poroditi, znam da su ona i Kolin oduševljeni - rekao je anonimni izvor, prenosi Daily Mail.

Verni fanovi već neko vreme sumnjaju da je Skarlet u drugom stanju, pošto se nije pojavljivala na događajima koji promovišu najnoviji Marvelov film "Crna udovica".

Izvor za Hamptons.co.uk je dodao: "Skarlet obično letuje u Amagansetu i Montauku, a često smo je viđali kako šeta pse po plaži ili pije kafu za poneti. Ali ovog leta je nema, čini nam se kao da želi da se krije od javnosti.

Glumica već ima jedno dete - šestogodišnju ćerku Rouz sa bivšim suprugom Romainom Dauriacom sa kojim je bila u braku od 2014. do 2017. godine.

 

Džohanson i Jost su se prvi put upoznali u proleće 2017. godine na snimanju emisije "Veriety show". Paparacio su ih iste godine u maju videli kako se ljube, a zvanično su počeli da se zabavljaju u decembru 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by askomag (@askomag)

 

U maju 2019. Kolin je zaprosio prelepu glumicu sa prstenom koji je koštao oko 450.000 dolara. Međutim par je zbog korone morao da odloži veliko venčanje i imali su skromnu i intimnu ceremoniju u oktorbu 2020. u Njujorku.

Mladi bračni par sada odbrojava dane do upoznavanje najnovijeg čalan njihove porodice.

Komentari (0)
Loading