Milena Dravić je pre Gage bila udata za njega: Danas ima 98. godina i ovako je govorio o njihovom braku (FOTO)

K.Ć. Vesti 29.06.2022 18:40 0

Jedna od najčuvenijih srpskih glumica, Milena Dravić, od prvog pojavljivanja je oduševila publiku, koja je i sad posle smrti voli

Milena Dravić je pre Gage bila udata za njega: Danas ima 98. godina i ovako je govorio o njihovom braku (FOTO)

Alo

Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić bili su jedan od omiljenih slavnih parova u bivšoj Jugolaviji. Bili su u braku 45 godina, a slavna glumica je pre Gage imala još dva braka.

Prvi je sklopila sa rediteljem Purišom Đorđevićem, koji danas ima 98 godina.

Venčali su se 1960. godine, a taj brak nije dugo potrajao.

Printscreen/Youtube

 

- Najvažnije u životu je da se ne plašiš. Ja se nikada ničega nisam plašio, blisko mi je ono što je govorio Niče: “Nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli“. Viđam ljude koji su nasmejani i srećni, ponekad sretnem i one bogate. Ali, i jedni i drugi uvek imaju strah koji ne mogu da shvate – prvi se plaše nesrećnih, jer misle da je nesreća “zarazna”, a bogati se, po istom principu, plaše siromašnih. Čovek ne sme da se plaši ni kad ostane bez kinte, ni kad ima milione, ni kad ostane bez ljubavi, ni kad ima ljubav. Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić – rekao je Puriša za “Novosti”, pričajući o Mileni uvek sve najljepše.

– Najveća ljubav bila mi je Milena Dravić. Ta ljubav je 1960. prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli – ispričao je reditelj za “Politiku”.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading