Na VRHUNCU karijere se odala ALKOHOLU i doživela NERVNI SLOM: Bila je jedan od NAJVEĆIH zvezda, a evo kako danas izgleda

M. G. Vesti 02.07.2022 10:48 0

Doživela potpuno nervno rastrojstvo na vrhuncu karijere

Na VRHUNCU karijere se odala ALKOHOLU i doživela NERVNI SLOM: Bila je jedan od NAJVEĆIH zvezda, a evo kako danas izgleda

Printscreen/ YouTube

Kim Vajld je nekada bila velika muzička zvezda, a smatrali su je i seks bombom. Uspeh je doživela već sa prvim albumom 1981. godine, a pesma “Kids in America” našla se na drugom mestu svih plejlista u Engleskoj.

Tokom osamdesetih i devedesetih godina dobila je više od 10 nagrada za najbolju pevačicu u Engleskoj, Nemačkoj, Holandiji, Švedskoj. Ona je danas zašla u sedmu deceniju života i dugo se bavi baštovanstvom, a kako je svojevremeno ispričala, to joj je pomoglo da se oporavi od nervnog sloma koji je doživela na vrhuncu karijere.

Možda i najbizarnija stvar vezana za nju jeste to što je ispričala da je na nebu videla vanzemaljce kada je umro Majkl Džekson. Kako je rekla, tada se osetila povezanom sa univerzumom.

– Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl Džekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga - ispričala je jednom prilikom.

 

 

Kim je 2012. godine u metrou šokirala putnike. Kada je ušla u vagon, nisu je ni prepoznali, ali pošto je njen brat izvadio gitaru, a ona u alkoholisanom stanju počela da peva, shvatili su da je ona u pitanju.

Pretpostavlja se da se vraćala sa proslave Božića.

– Posle prilično trulog dana sam krenuo kući metroom i nisam mogao da nađem slobodno sedište. Onda je muškarac izvukao gitaru i pomislio sam: Oh, evo ga! Onda je pijana žena počela da peva. Čekaj malo, pa ja znam taj glas?! To je stvarno bila Kim Vajld! To mi je skroz ulepšalo dan. Hvala! Ona je apsolutna legenda! Srećan Božić svima - napisao je jedan od putnika.

Poslednji studijski album “Here Come the Aliens” objavila je 2018. godine, i to je ujedno bio njen 14. album u karijeri. U braku je sa Halom Faulerom sa kojim ima dvoje dece: ćerku Rouz i sina Harija.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading