"Bog mi je dao mnoge darove, al me je za jedno uskratio" Glumica Tanja Bošković, NAJISKRENIJE progovorila o privatnom životu

Lana Vidović Vesti 20.02.2022 18:40 1

Iskrena ispovest Tanje Bošković koja je priznala da je njen ljubavni izbor bio pozorište, a ne brak

"Bog mi je dao mnoge darove, al me je za jedno uskratio" Glumica Tanja Bošković, NAJISKRENIJE progovorila o privatnom životu

Printscreen/Youtube

 

Uprkos dugogodišnjoj i veoma uspešnoj glumačkoj karijeri, srpskoj glumici Tanji Bošković su nedostajale neke stvari da bi u potpunosti osetila da je kompletna.

Kako sama kaže - nije imala sreće u ljubavi.

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života - objasnila je glumica jednom prilikom.

- U partnerskoj ljubavi slabo imam iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno", rekla je 65-godišnja glumica u jednom intervjuu.

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela - bila je iskrena Tanja.

Glumica iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

 

Komentari (1)
Loading
Okupacija u 26 slika
20.02.2022 21:49

Cucni Pina, cucni...