Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom

Vesti 04.07.2022 21:16 0

Njena ljubav je ipak pobedila sve

Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom

Printscreen/Instagram

Džastim Tiberlejk je svima dobro poznat kao sjajan glumac i odličan umetnik, ali je od strane javnosti često bio praćen zbog svojih brojih ljubavnih afera i problematičnog ponašanja. 

On je od 2012. godine u braku sa svojom koleginicom, glumocom,  Džesikom Bil. Ljubav se desila na prvi pogled, ali je Džastin bio taj koji je Džesiku pozvao na sastanak.

Zbog uspešne karijere, bili su dugo razdvojeni, ali to im je samo učvrstilo vezu, kažu oni.

- Dugo je prošlo od upoznavanja do prvog poljupca, jer sam ja bio odsutan zbog snimanja. Razgovarali smo dugo telefonom, kao neki klinci - otkrio je Džastin.

 

 

Ali su iznenada raskinuli 2011. godine .

-Ona je najznačajnija osoba u mom životu. U mojih 30 godina ona je najposebnija osoba koju sam upoznao. Radije ne bih da pričam o njoj, jer je za mene to bolna tema, ali ona će zauvek ostati u mom srcu - rekao je tada Džastin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Posle samo tri meseca razdvojnosti, par se verio i tu se njihova idila nastavila. Pisalo se da njihov brak uopšte uopšte nije stabilan, ali su oni sve to dematovali kada je na svet došao njhov prvi sin, 2015. godine. 

Iako su sve ponovo demantovali i rekli kako je sa njima sve u redu, Džastin je fotografisan u društvu mlađe koleginice Eliše Venvrajt. Sve se to dešavalo u jednom kafiću, gde su ispijali vino i držali se ispod stola za ruke. 

 

 

Očigledno je Džastin u nekom momentu zaboravio na porodične prioritete, dok je sve vreme nosio burmu na ruci. 

Nakon dve nedelje od "neprijatnosti" koje je priredio svojoj supruzi, Džastin se oglasio javno, na Instagramu i to sledećom objavom:

- Pokušavam da se držim dalje od ogovaranja, ali moja porodica i ja smatramo da je neophodno da prokomentarišem skorija govorkanja koja su povredila ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja, napravio sam strašnu grešku u proceni, ali da bude jasno - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice.Te noći sam popio previše i iskreno mi je žao zbog mog ponašanja. Ovo nije uzorno ponašanje koji želim da moj sin sledi - napisao je tada on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Sve to je izazvalo ogroman bes u javnosti, te su rekli da sve to nema veze sa ljubavlju, već da je Džesika zatvorila oči na njegovu afetu i nastavila dalje zbog porodice. 

Ovaj ljubavni par je ipak pored opstao i dobio još jednog sina u januaru 2021. godine. 

Tom prilikom su opet kružile priče kako je drugo dete pokušaj da se prevažiđe njegova afera sa mlađom glumicom. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading