Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"

Vesti 05.07.2022 17:55 0

Poznata voditeljka posle drame iskreno je progovorila o podrodici, deci i teškim trenucima u bolnici nakon porođaja.

Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"

Printscreen/ Instagram

Voditeljka emisije "Šok tok" Ksenije Bujišić doživela je pre četiri meseca jako teške trenutke nakon rođenja drugog deteta. Naime, ona je imala tešku dijagnozu nakon prođaja zbog čega je provela 52 dana na intezivnoj nezi.

- Ne gubim vreme na nešto što je viša sila, već odmah delujem. Prošlo je od tada dovoljno vremena da sve upakujem kao vid uspomene. Apsolutno bih mogla sve ponovo! Što su teži put i borba, to su pobede slađe - rekla je iskreno za "Lenu".

Stanje je bilo kritično

- To me je malo poljuljalo, ali pomisao na decu me je držala do zadnjeg atoma snage. Još umorna i neoporavljena od carskog reza, kretala sam opet u operacionu salu. Moja dijagnoza je bila akreta placenta previa centralis, jedno od možda najtežih stanja u trudnoći - objašnjava Ksenija i dodaje:

- Jesam se napatila, osetila bolove za koje nisam znala ni da čovek može da ih istrpi a kamo li prebrodi, ali sam to prošla sa 27 godina. Nakon toga otvorila sam ne novi list u životu, već novu knjigu. Koliko god je bilo teško, voditeljka ističe da je odlučila da bude pobedniki i da "umesto trofeja zagrli svoje dete i oseti ukus najveće životne pobede".

Sada je hvala Bogu sve iza mene

Prema njenim rečima sada nema nikakvih problema.

- Imali smo jedan jedini cilj: da mi glava ostane na ramenima. Za ta dva i po, tri meseca, kroz bitke koje sam vodila, shvatila sam da trošimo život na nebitne stvari, pogrešne ljude, a treba da smo zahvalni za najobičnije stvari. Sreća je pranje zuba u svom kupatilu, pranje ruku u svom lavabou... - rekla je Ksenija.

Posle svega što su prošli njena najveća podrška je upravo bila porodica.

- Od momenta otkad sam postala majka i Lora postala član porodice, jedan jedini šalter za pomoć su moji roditelji. Super smo tim i tokom mog boravka u bolnici Lora je bila poverena njima. Bila sam sigurna i bezbrižna, iako su mi nedostajali, kao i ja njima. Mama, tata i brat su se trudili da taj nedostatak pokriju. Mirna, mogla sam da se fokusiram na borbu za drugo dete. Pristajala sam na sve samo da njemu bude dobro. Kada sam otišla na drugu operaciju da se borim za samu sebe i Dača je bio kod mojih roditelja, a ja nisam znala hoćemo li se opet videti - rekla je voditeljka.

Sada konačno uživa u lepim trenucima sa svoje dvoje dece. Njena prva ćerkica Lora se savršeno snalazi sa malim Dačom.

- Zna sve Dačine potrebe, brine da li mu je mleko vruće, dodaje pelene, zna šta je njegova kozmetika... Naravno, ima i momenata kada se poistovećuje sa njim pa glumi bebu, šali se kako ništa ne ume iako je do juče sve to sama radila. Njena briga o njemu samo mi je dokaz da sam se borila za pravu stvar - rekla je Ksenija.

O svojim planovima rekla je da planira da čitavo leto bude van Beograda, da se lepo oporavi, odmori i okrepi od svega, jer su, kako kaće, 52 dana u bolničkom krevetu šok-sobe ozbiljan bolnički staž.

- To mi je preko potrebno. Jedva čekam. Idemo na more i planiram da uživamo. Odlazim srećna jer Danilo je moja pobeda, moja pravda, moja dobrota i ocena nekih životnih ispita koje sam očito položila čim sam njega dobila - zaključila je Ksenija.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading