Ona je bila BALKANSKA Merlin Monro: Tajči je sad otkrila da ima POLUSESTRU, izgleda isto kao ONA, ali ih vezuju sećanja na tužan DOGAĐAJ

Vesti 09.07.2022 09:45 0

Da li ste znali da Tatjana Kameron Tajči ima polusestru?

Ona je bila BALKANSKA Merlin Monro: Tajči je sad otkrila da ima POLUSESTRU, izgleda isto kao ONA, ali ih vezuju sećanja na tužan DOGAĐAJ

Printscreen/Youtube

Nekadašnja pevačka zvezda Tatjana Kameron Tajči godišnji odmor provela je sa porodicom na hrvatskom primorju gde je uživala na Korčuli i Pelješcu. Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira sa majkom Šteficom i sinovima Danteom, Evanom i Blejzom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

„Ovako izgleda savršena sreća: moja mama i moja deca na jednom mestu i na veoma posebnom mestu“, napisala je pevačica uz fotografiju. Tajči je u svojim objavama na otkrila da posebno uživa na odmoru i da se podseća starih dana. „Sećam se ovog mesta kao magičnog. I svaki put se sećanje na to ne približi stvarnosti - rekla je pevačica uz svoju fotografiju pored mora.

 

Međutim, kako saznaje Storyhr, Tajči je pre nekoliko dana posetila Pelješac, tačnije Viganj, gde je potpuno spontano izašla na scenu i na sveopštu radost mnogobrojne publike izvela nekoliko hitova.

„S obzirom na to da se umetnički poznajemo godinama, svaki put zajedno odsviramo nešto u opuštenoj i primorskoj atmosferi. Tajči je prošlog petka ostavila ljude potpuno opčinjene kad je nastupila u jednom baru. Kao potpuno iznenađenje, bez prethodne najave, izašla je na binu i otpevala svoje hitove 'Let's go crazi', "Dvije Zvezjedice"...

Tajči je u Hrvatskoj proslavila još jedan važan datum koji je obeležila i na Instagramu - rođendan svoje polusestre Tonke sa kojom se fotografisala. „Juče smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je lepa i moćna duša i veoma talentovana mlada žena i umetnica (pozorište, muzika, pisanje...). Sa velikim uzbuđenjem čekam da vidim kako će se njen put nastaviti - počela je Tajča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

„Iako je naš tata preminuo kada je Tonka imala samo dve godine, oseća se prisustvo njegove ljubavi i duha. Bilo je divno videti njen krug prijatelja i porodice. Veoma sam zahvalna na tim porodičnim okupljanjima, to je takav poklon. Nedostajali su mi članovi porodice koji nisu mogli da nam se pridruže i radujem se sledećem susretu - zaključila je ona.

 

Ovog petka je otkrila i da napušta Hrvatsku, a sa sinovima je pozirala ispred aerodroma u Zagrebu.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading