Ova manekenka bila SAN svakog muškarca: Bolest je prikovala za KREVET, kada su je svi zaboravili, POJAVILA na pisti!

Vesti 10.07.2022 18:30 0

Žena lavica i apsolutni borac, koja dokazuje da su godine samo broj

Ova manekenka bila SAN svakog muškarca: Bolest je prikovala za KREVET, kada su je svi zaboravili, POJAVILA na pisti!

Printscreen/Instagram

Šalom Harlou bila je na Forbsovoj listi najplaćenijih modela 2007. godine. Bila je muza brendova "Chanel" i "Dior", ali i jedna od miljenica pokojnog dizajnera Đanija Versaćea. 

Skaut agencije Šalom je otkrio na koncertu grupe Kjur, a proslavila se na reviji Aleksandera Mekvina 1999. godine i to je bio presudan dan kada su joj se sva vrata zbog njene specifične i prefinjene lepote otvorila. . Nakon toga je nosila revije i svih drugih najpoznatijih svetskih brendova. 

 

 

Oprobala se i kao glumica, pa smo je mogli gledati u filmovima poput "Kako izgubiti momka za 10 dana" i "Nebo boje vanile", a s koleginicom modelom Amber Valetom vodila je MTV emisiju House of Style.

 

 

Iznenada 2013. godine potpuno nestala iz sveta mode. Zbog kombinacije Lajmske bolesti i trovanja crnom plesni, umalo je ostala prikovana za invalidska kolica. U oporavku joj je, kako kaže, pomogla takozvana fekalna transplantacija, odnosno infuzija tekućeg filtrata stolice zdravog davaoca koja pomaže da se crevna flora normalizuje.

- To je bila prva u nizu velikih medicinskih intervencija koja mi je bukvalno spasila život - kazala je tada Šalom.

Ipak ona je oduvek važila za ženu koja nikada ne odustaje, pa se tako prošle godine u 48. godini, vratila na pistu i oduševila mnoge. 

 

 

- Jako smo srećni što se Šalom vratila u IMG Models. Ona je definicija supermodela i svojim je radom uticala na kreativnost mnogih te je pomerala granice u industriji - izjavio je direktor agencije Ivan Bart. Dodao je i kako je uzbuđen zbog njenog nastojanja da kroz svoje buduće projekte promoviše holističko zdravlje, čemu se u potpunosti posvetila poslednjih godina.

Šalom je definitivno dokaz da žene ne stari s godinama, već da sva lepota i sjaj dolazi iz energije, koja je pokretač svega.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading