Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA

K.Ć. Vesti 12.07.2022 14:15 0

Legendarni bokser i višestruki svetski šampion, Majk Tajson, kao dete doživeo je pravu traumu o kojoj je jedva progovorio

Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA

Tanjug/Ap

Iako ga mnogi smatraju nasilnikom, jer u ringu, ali često i van njega, uliva strah svima koji se nađu licem u lice ispred njega, Majk Tajson imao je veoma teško detinjstvo u kraju u kojem je živeo.

Tajsona je otac napustio dok je išao u osnovnu školu, da bi u 16. godini doživeo veliku tragediju kada je za samo nekoliko meseci ostao bez majke i sestre.

- Nikada majku nisam video srećnu zbog mene i zbog stvari koje radim. Znala me je samo kao divlje dete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom garderobom za koju je znala da je nisam platio. Nikada nisam dobio priliku da pričam s njom i upoznam je. Profesionalno, to nije imalo nikakav uticaj na mene. Ali me je slomilo na ličnom i emotivnom planu - rekao je Majk u jednoj sportskoj emisiji, a potom otkrio traumatična iskustva iz rane mladosti, koje kako on tvrdi nije imalo uticaj na njega i njegovo odrastanje. Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu. Kada je bio dete jedan muškarac ga je silovao, što je na njega ostavilo ozbiljne traume i posledice: 

- Bio sam dečak. On je bio stariji čovek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam video, niti sam kome pričao. Kad sam smogao snage da to uradim, rekli su mi da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo. Nije mi nelagodno nego to je samo nešto što se dogodilo. Nije imalo velik uticaj na moj život. To sam prebrodio tokom svojih bokserskih dana - otktio je je Tajson u intervjuu za jedne američke medije.

Komentari (0)
Loading