Očarao je MNOGE žene i osvojio Kim: Prava je ENIGMA Holivuda, život mu je obeležila strašna TRAGEDIJA

Vesti 14.07.2022 10:45 0

Pit Dejvidson u centru pažnje je zbog veze sa Kim Kardašijan.

Kim

Profimedia

Pit Dejvidson, uprkos tome što nije klasičan lepotan, uspeo je da zavede brojne poznate dame. Bio je u vezi sa  dve decenije starijom britanskom glumicom Kejt Bekinsejl, pop zvezdom Arijanom Grande, manekenkom Kajom Gerber, glumicom Margaret Kvoli.

Mnogima nije jasna pomama slavnih žena za Pitom Dejvidsonom, a posebno otkako je objavljeno da je u vezi sa slavnom Kim Kardašijan. Svidelo se to nekome ili ne, Pit je prvi muškarac kog je bivša starleta javno poljubila od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea Vesta i čini su da su baš srećni zajedno. Šta više, komičar tvrdi da je spreman da postane otac i ističe da mu je najveća životna želja da ima dete.

Očarao je MNOGE žene i osvojio Kim: Prava je ENIGMA Holivuda, život mu je obeležila strašna TRAGEDIJA

EPA/ Justin Lane

 

"Definitivno sam porodični čovek. Najviše želim da imam decu. To je moj san. To uopšte nije kliše, već najbolja stvar koju čovek može da uradi u životu. Pripremam se za to važno poglavlje. Samo pokušavam da budem dobar tip, razvijam se i budem bolji, tako da mi bude lakše jednom kad se to dogodi", objasnio je Pit kako se priprema za očinstvo, a onda i ispričao da je tragična smrt oca zauvek promenila njegov život.

"Stalno govorim svojim prijateljima, 'da je sve bilo u redu, da sam imao normalno detinjstvo verovato bih bio građevinski radnik i bio bih najsretniji čovek'",  našalio se Pit.

Njegov otac je bio vatrogasac i poginuo je u terorističkom napadu u Njujorku 11. septembra 2001. godine, kada je Pit imao samo sedam godina. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading