Šakira je Pikeu iznela ŠOKANTNU PONUDU: Spremna je da mu ISPLATI milione, ali on mora da uradi jednu STVAR

Vesti 16.07.2022 17:55 0

Razvod Šakire i Pikea zvanično je postao glavna vest već više od mesec dana, a njihovim svađama se ne nazire kraj

Šakira je Pikeu iznela ŠOKANTNU PONUDU: Spremna je da mu ISPLATI milione, ali on mora da uradi jednu STVAR

Tanjug/Ap

Trenutno, tema koja je izazvala interesovanje medija je šta će biti sa starateljstvom nad njihovom decom, Milanom i Sašom. Podsetimo, pevačica i fudbaler se nisu venčali, ali su zajedno bili 12 godina. Već nekoliko nedelja se šuška da je Šakirin cilj da se preseli u Majami sa decom, što je odluka sa kojom se igrač Barselone ne bi složio. Međutim,

Kolumbijka bi platila Pikeu milionsku sumu za postizanje dogovora, koji bi uključivao mogućnost da svoju decu odvede u Sjedinjene Države, piše "Marca"

Jedan od predloga koji bi Šakira dala Pikeu je da će se pobrinuti za izdržavanje njihove dece i da bi mu platila pet putovanja prvom klasom godišnje kako bi mogao da vidi svoju decu u Majamiju. Isto tako, kao deo ove ponude, postojala bi opcija da Saša i Milan svakog leta posećuju Pikea u Barseloni. Na kraju i ono što je najviše iznenadilo je to što bi Šakira ponudila da plati 20 odsto poreskog duga od 2,5 miliona dolara koji igrač ima zbog pravnih problema u Španiji. Pike je navodno odbio sve te ponude i sprema se da pevačici uputi kontra ponudu. 

BONUS VIDEO


.
Komentari (0)
Loading