Najveći ZAVODNIK u Holivudu u svojoj 61. godini izgleda kao MLADIĆ: Ne pridržava se DIJETE, niti posebnog režima ishrane, TAJNA je u ovome

Vesti 17.07.2022 10:50 1

Na ovu naviku, nismo ni pomislili

Najveći ZAVODNIK u Holivudu u svojoj 61. godini izgleda kao MLADIĆ: Ne pridržava se DIJETE, niti  posebnog režima ishrane, TAJNA je u ovome

Profimedia

Često kada vidimo lepe i da kažemo "očuvane" ljude u nekim kasnijim godinama, u nama se javi bezbroj pitanja. Kako je moguće da neko i dalje izgleda odlično, dok neki ljudi sa dosta manje godina izgledaju mnogo starije.

Holivudski glumac Džordž Kluni, od kako je javnost saznala za njega, žene lude za njim. Sada kada ima 61. godinu on i dalje izgleda i više nego odlično. 

Uz lepog muškarca žene često zamišljaju i odličnog kuvara koji se krije u njemu, međutim, nije tako. Zakletog neženju, prepoznatljivog izgleda sa sedom kosom i razoružavajućim osmehom je „zarobila“ Amal Kluni, njegova sadašnja supruga, sa kojom su u braku dobili blizance. 

Najveći ZAVODNIK u Holivudu u svojoj 61. godini izgleda kao MLADIĆ: Ne pridržava se DIJETE, niti  posebnog režima ishrane, TAJNA je u ovome

Profimedia

 

Džordž se ne pridržava ni neke stroge dijete niti namirnica, čak i loše kuva, ali jednoj navici duguje zahvalnost za svoj mladalački izgled.

U više navrata je rekao da su on i njegova  žena jako loši kuvari i da imaju svoju ličnu kuvaricu Vivijanu Frici. 

Glumac je dao intervju za magazin "Ljudi" gde kaže da su zapravo večere prilika na kojima se oni okupljaju i uživaju.

Prema "Dijeti Plave zone" jake društvene veze sa osećajem svrhe i zajednice su se pokazale kao navika koja garantuje dugovečnost i tajna je lepog izgleda i sreće. Stavljanje porodice na prvo mesto i zajedničke večere kakve neguju Klunijevi, su deo životnog stila koji je bitniji od hrane koju jedete.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Slobodan
17.07.2022 13:12

Hahaha , izgleda ko starac a ne kao mladić , taj ko je ovo napisao nije video mladića dugo vremena..... Deda Kluni...