Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU

Vesti 17.07.2022 12:20 0

Možda ipak ljubav pobedi sve

Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU

Profimedia

Posle godina nagađanja, Kloi je u sredu objavila da će postati majka sa ocem svoje ćerke, bivšim Tristanom Tompsonom, preko surogata. 

- Možemo da potvrdimo da će Tru imati brata ili sestru koji je začet u novembru - rekao je Kloin prestavnik u jednom od izjava povodom te vesti. 

- Želeli bismo da zamolimo za ljubaznost i privatnost, kako bi Kloi mogla da se fokusira na svoju porodicu.

 

 

 

 

Tristan i Kloi su se zauvek razišli u decembu zbog skandala oko prevare i očinstva. Iako ovo nije bio prvi put da je prevario, sada je definitivno bio kraj jer je devojka tvrdila da je trudna sa njim. Iako je negirao, ispostavilo se da jeste otac bebe koja je rođena trećeg decembra. 

Kloi je tada odlučila da stavi tačku na taj odnos, ali su oni i dalje ostali u kontaktu. Nije tajna da je ona pričala da želi veliku porodicu i da jedva čeka da svojoj devojčici podari brata.

Tristan i Kloi iako više nisu zajedno, on je stalno kod nje u kući i provodi vreme sa svojom ćerkom. Reklo bi se da su jedan od retkih parova koji odlično funkcionišu jer im je osnovni cilj da devojčica bude srećna i sa porodicom. 

I nije iznenađujuće što je Kloi odlučila da proširi svoju porodicu opet baš sa njim. Iako je sutrogat trudnoća u pitanju, njena majka je rekla da se njih dvoje u poslednje vreme mnogo druže i da se sa njima nikad ne zna.

BONUS VIDEO


 

 

 



 

 

Komentari (0)
Loading