Ovo je nova devojka Bredlija Kupera: Ona je desna ruka Hilari Klinton, a o velikom SKANDALU njenog bišeg muža pisao je ceo SVET

K.Ć. Vesti 18.07.2022 10:12 0

47-godišnji glumac i reditelj Bredli Kuper ima novu partnerku

Ovo je nova devojka Bredlija Kupera: Ona je desna ruka Hilari Klinton, a o velikom SKANDALU njenog bišeg muža pisao je ceo SVET

Tanjug/Ap

Prema pisanju novinara magazina People, zvezda se tajno sastaje sa 45-godišnjom Humom Abedin, političarkom i dugo godina jednom od najbližih saradnika Hilari Klinton. Veza traje već nekoliko meseci i sve ukazuje na to da je „provodadžija” u njihovom slučaju bila... Ana Vintur, glavna urednica američkog „Vuga”.

I Kuper i Abedin viđeni su na MET Gala u Njujorku u maju, ali nisu otkrili da imaju bilo kakva zajednička osećanja. Glumac i političarka još nisu zvanično potvrdili vezu.

Kuper i Abedin - hoće li naći mir u ovoj vezi?

I on i ona iza sebe imaju duge veze, kao i decu iz ranijih veza. Bredli Kuper je otac petogodišnje Lee, čija je majka njegova bivša partnerka - top model Irina Šejk . On i Irina su raskinuli 2019. nakon četiri godine.

Sa druge strane, Abedin , dugogodišnji savetnik Hilari Klinton (sa kojom su se šalili da provodi više vremena sa Hilari nego sa sopstvenom decom), odgaja svog desetogodišnjeg sina Džordana sa svojim bivšim mužem, skandaloznim političarem Entonijem Vajnerom. Abedin i Vajner su bili u braku od 2010. godine, da bi 2016. objavili da su se rastali. Trenutno se njihov brakorazvodni postupak privodi kraju.

Podsetimo – Vajner je priznao da je tri godine imao neprimerene kontakte sa šest žena putem društvenih mreža poput Fejsbuka i Tvitera , kao i mejlom i telefonom. Slao im je provokativne poruke i slike na kojima je u donjem vešu, često sa razvratnim pratećim tekstom. Skandal ga je koštao političke karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huma Abedin (@humaabedin)

Prošle godine, političarka se otvorila u svojoj knjizi Oba/I: Život u mnogim svetovima o tome kako su seksualni skandali koji uključuju njenog muža uticali na njen lični život i Klintonovu predsedničku kampanju 2016. Bivši muž CBS-a joj je rekao „istinu“ o njegovom neverstvu koje joj je omogućilo da konačno prebrodi izdaju i „nastavi dalje u životu“. Sada mu „želi dobro“. Ona je takođe naglasila da ju je ozlojeđenost "skoro ubila". Entoni će uvek biti u mom životu jer je on otac našeg deteta“, ističe ona.

U međuvremenu, Bredli Kuper – trenutno radi na svom sledećem filmu, Maestro, koji takođe režira – takođe deli brigu o bebi Lei sa bivšom partnerkom i, s obzirom na Šejkove reči, dobro se snalazi u toj ulozi. Irina Šejk pozitivno govori o njihovoj okončanoj vezi. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading