Nina Seničar oduševila SRBIJU: Svi pričaju o POTEZU koji je napravila na VENČANJU, niko nije ostao RAVNODUŠAN

Vesti 21.07.2022 09:50 0

Nina Seničar udala se za holivudskog glumca Džeja Elisa, zvezdu filma "Top Gun: Maverick"

Nina Seničar oduševila SRBIJU: Svi pričaju o POTEZU koji je napravila na VENČANJU, niko nije ostao RAVNODUŠAN

Profimedia

Venčanje je organizovano u Toskani, a o ceremoniji i Nininom izboru venčanice pisao je i Vogue.

Džej je oduševio svojim modnim izborom, izašavši iz ustaljenih okvira. Poznati glumac izabrao je odelo u boji vina, dok je Nina blistala u vanvremenskoj, klasičnoj beloj venčanici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis)

„Želela sam jednostavan, sivo beli svileni materijal bez čipke i sjaja, ali u isto vreme nešto klasično, vanvremensko i elegantno“, kaže ona.

Za to se obratila dizajnerskom timu Dolce & Gabbana.

„Stilista Apuje Kalu mi je pomogao da koordiniram sa Dolčeom tačno ono što sam želela i tim je bio neverovatan! Odmah su shvatili šta imam na umu, a kada sam prvi put videla skice, izgledale su baš onako kako sam to zamislila. Apuje i ja smo se sastali sa timom u Los Anđelesu radi merenja i da pogledamo uzorke boja i uzorke tkanine. Zatim smo uradili dve probe u Milanu sa Luciom Di Rosom i dizajnerskim timom i jednu u Firenci i haljina je bila spremna. Veliki til koji je bio ispod haljine je zapravo uzet iz njihove kolekcije Alta Moda“, otkrila je za Vogue.

Ona je pojasnila i da su oduvek želili da se venčaju u Italiji jer je to bilo njihovo prvo putovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Gosti su zamoljeni da nose zemljane tonove za ceremoniju, koja se održala tokom zalaska sunca. Kada su svi ušli na imanje, upućeni su u baštu gde su ih dočekali specijalnim pićima. Zatim su ih zvuci gudačkog kvarteta odveli u dvorište gde su zauzeli svoja mesta. Nina je hodala do oltara uz pesmu Frank Ocean – Thinkin Bout You.

Nakon ceremonije, gosti su se preselili kraj bazena na koktele sa pogledom na brda Toskane, a onda je usledila i večera.

„Na samom početku večere zamolila sam sve goste da probaju rakiju“, rekla je Nina za Vogue i to je bio potez kojim je odševila Srbiju

„To je poznato srpsko piće koje je tradicionalno piće više od sto godina. Time je započela celovečernja zabava“, rekla je za Vogue.

Očito da srpska glumica i voditeljka nije zaboravila odakle je potekla i da se ponosi svojim poreklom, a tome u prilog ide i činjenica da se uvek rado odaziva i učestvuje u mnogobrojnim projektima u našoj zemlji. Tako ćemo već od septembra moći da je gledamo u "Popadija".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading