Velike UVREDE su pale: Vojvotkinja Kamila uvredila sina princa Harija i Megan Markl, ovo nisu od nje OČEKIVALI

K.Ć. Vesti 24.07.2022 16:20 1

Tom Bauer u svojoj knjizi "Osveta. Megan, Hari i Vindzorski rat" otkriva još jedan neugodan detalj o životu britanske kraljevske porodice

Velike UVREDE su pale: Vojvotkinja Kamila uvredila sina princa Harija i Megan Markl, ovo nisu od nje OČEKIVALI

EPA

On je, između ostalih, opisao ko je izgovorio rasističke reči, komentarišući izgled sina Megan Markl i princa Harija. Reč je o supruzi princa Čarlsa, Kamili.

Engleski pisac i istraživački novinar Tom Bauer je u svojoj najnovijoj knjizi „Osveta: Megan, Hari i rat između Vindsora“ naveo situaciju u kojoj je ona davala rasističke komentare o sinu Megan Markl i princa Harija.

Kamila

EPA

 

Supruga unuka kraljice Elizabete Druge pomenula je ovo u intervjuu. Ona je tada rekla da je u Bakingemskoj palati bila diskusija o tome „koliko će Arčijeva koža biti tamna“. Ona, međutim, nije otkrila ko je izgovorio te reči. Iz nove knjige o kraljevskoj porodici saznajemo, međutim, da je Kamila Parker Bouls bila ta.

Kamila Parker je razbesnela Megan i Harija

O odnosu Megan Markl sa britanskom kraljevskom porodicom, koja nije baš najsrdačnija, priča se već duže vreme. Tom Bauer je u knjizi "Osveta. Megan, Hari i Vindzorski rat" naveo da je supruga princa Harija imala plan da modernizuje britanski dvor, ostavljajući tako "trag" za sobom. Navodno, Megan Markle je pre venčanja tvrdila da želi da postane nova verzija princeze Dajane.

Iako u predstavljanju knjige nije učestvovao nijedan član kraljevske porodice, Tom Bauer uverava da je otkrio sve mračne tajne britanskog dvora. 

Pozivajući se na situaciju u kojoj su Megan i Hari navodno bili umešani u neprimerene komentare o boji kože njihovog sina, pisac je otkrio da je autor rasističkih „viceva” navodno princeza Kamila .

Velike UVREDE su pale: Vojvotkinja Kamila uvredila sina princa Harija i Megan Markl, ovo nisu od nje OČEKIVALI

EPA

 

- Zar ne bi bilo smešno da vaše dete ima afro? - rekla je supruga princa Čarlsa.

Princ Hari je u početku navodno reagovao smehom, ali je, videvši gnev svoje supruge, izrazio i svoje neodobravanje ovim rečima. Kako čitamo u knjizi, supružnici su izjavili da od Kamile nisu očekivali takvo ponašanje.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Ana
25.07.2022 08:23

Šta očekivati od kobile ?1 Ovaj , kamile......