Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

Lana Vidović Vesti 25.07.2022 11:20 0

Dua Lipa imala je peh na jednom nastupu u okviru svoje turneje, a nije naišla baš na saosećajnost ljudi u Srbiji

Najomraženija ALBANSKA PEVAČICA u Srbiji na nastupu doživela PEH: Srbi su je URNISALI komentarima, a jedan od njih je bio "Padni ako je Kosovo Srbija"

printscreen/Tviter

Ova slavna britanska pevačica, koja poreklo vuče sa Kosova, pala je, naime, na bini dok je izvodila koreografiju uz pesmu i svoj veliki hit "Be the one", a snimak ovog neprijatnog momenta brzo je postao viralan na društvenim mrežama. Naši korisnici Tvitera nisu je štedeli u komentarima, pa su se odmah našalili forom: "Padni ako je Kosovo Srbija". A Dua Lipa je, potom, pala.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice nije omiljeno ime u našoj zemlji, a svojim izjavama i postupcima se nije ni trudila da to i bude.

Njeni politički stavovi po pitanju Kosova i Metohije i Velike Albanije izazivali su veliki revolt među Srbima, a onda je čitavu priču dodatno začinila rekavši da je ajvar albansko jelo, a ne naše, srpsko.

"Ma, jesi li nam se udarila, srećo", "Šote, mori, šote u pokušaju" i različiti mimovi bili su samo neki od komentara, a Tviteraši su njen peh uporedili sa padom Rade Manojlović, takođe na nastupu, pa naglasili da je njen bio ozbiljniji i opasniji.

Srećom, pad nije bio ozbiljan, niko nije povređen i pevačica je nastavila svoj šou.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading