Keba uradio OBRVE od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!

Vesti 27.07.2022 14:25 1

Pevač konstantno radi na svom fizičkom izgledu

Keba uradio OBRVE  od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!

Printscreen/Youtube

Svi smo bili upućeni u to da je Keba već imao iskustva sa tetoviranjem obrva, jer je i sam to par puta izjavio, te je jasno da se ne libi kada je reč o ulepšavaju.

Posle nekog vremena više nije bio zadovoljan izgledom svojih obrva, pa je rešio da nešto promeni po tom pitanju. Tako je nedavno uradio korekciju obrva kod poznatog kozmetičara.

Njegovo zadovoljstvo i potpuno nove obrve su koštale 600 evra. 

On je postao veoma uzrujan jer su se nizani razni kometari na račun njegovih obrva jer su po mnogima ličile na pijavice. Kada se napokon odlučio da ih promeni, njegova želja je bila da budu što prirodnije.

Jeste da je koštalo više nego prošle, ali on ne skida osmeh sa lica, kako se navodi, prezadovoljan je.

 

 

Keba je tako među prvim pripadnicima muškog pola priznao da je istetovirao obrve, a zatim je otišao i korak dalje kad je reč o ulepšavanju, pa je poput pravog metroseksualca uradio trajnu šminku.

On se podvrgao metodi odrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljnomineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju. On je i jedan od retkih na našoj estradi koji se ne libi da priča o toj temi, a linije oko očiju uz samu ivicu trepavica su diskretne, pa retko ko može i da primeti da je folker našminkan. 

Definitivno se može reći da je Keba muškarac koji prati svetske trendove. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Crnčević
02.08.2022 16:34

A hitlerovku kako su mu uradili dole, nećete verovati!