Nekada poznat kao VELIKI ZAVODNIK i žestoki frajer: Nestao je nakon STRAŠNOG skandala, a sa 270 kg JEDVA ko ga prepoznaje

Vesti 27.07.2022 21:10 0

Brendan Frejzer nekada je bio jedan od omiljenih glumaca Holivuda i poznat kao veliki zavodnik, a sada, kada se konačno vratio glumi nakon duge pauze, teško ga je prepoznati.

Nekada poznat kao VELIKI ZAVODNIK i žestoki frajer: Nestao je nakon STRAŠNOG skandala, a sa 270 kg JEDVA ko ga prepoznaje

Profimedia

Nekada omiljeni glumac Brendan Frejzer ponovo se vratio na filmsko platno. Nakon što ga godinama nije bilo moguće videti u bilo kom blokbasteru, što je 2018. godine objasnio time da je na "crnoj listi Holivuda", čuvenog "Džordža iz džungle" sada će gledaoci gledati u drami Darena Aronofskog "Whale" ("Kit").

Frejzer igra ektremno gojaznog čoveka koji pokušava da se približi i ponovo poveže sa svojom 17-godišnjom ćerkom. Sada svi konačno mogu videti prve kadrove i transfromacija glumca je, malo je reći, neverovatna. Njih dvoje udaljili su se nakon što je Čarli napustio porodicu zbog svog novog partnera homoseksualca, koji je kasnije umro. Fraserov lik posle toga počeo je da se prejeda zbog bola i osećaja krivice i doveo se u stanje preterane gojaznosti.

 

 

Inače, film će imati svoju premijeru na festivalu u Veneciji ove godine, nakon čega će se prikazivati u bisokopima širom sveta. Sa njim će u filmu igrati i Sejdi Sink koju je publika zavolela u popularnoj seriji "Stranger Things", a za sada su im kritičari izuzetno pozitivno nastrojeni.

"To će biti nešto što do sada niste imali prilike da vidite", rekao je Frejzer prošle godine za Unilad.

"Garderoba, kostim... sve je besprekorno, glomazno... Ovo je daleko od svega što sam ikada uradio, ali da ne budem skroman - znam da će imati veliki odjek u javnosti".

 

 

Inače, glumac se prošle godine pojavio u sporednoj ulozi u filmu "No sudden movie", dok je "Whale" prvi film od 2013. godine u kojem igra glavnu ulogu. Takođe na Frejzerovom predstojećem spisku su uloge u vesternu Martina Skorsezea "Killers of the Flower Moon" i negativca Garfielda Lynnsa/Firefly u "Batgirl", koji će se pojaviti na HBO Max-u kasnije ove godine.

Podsetimo, Frajzer je iz javnosti nestao nakon što je optužio bivšeg predsednika Holivudskog udruženja stranih novinara Filipa Berka za zlostavljanje. Zbog ovog incidenta Frejzer je pao u depresiju. Navodno je Berk pokušao da ga obljubi i u tome gotovo uspeo, a glumac je tvrdio da je nakon svega plakao "poput deteta".

 

 

Nakon ovog skandala koji je nekadašnji predsednik HFPA-a demantovao, Frejzer je tvrdio da je retko bio pozivan na Dodelu Zlatnih globusa čiji je domaćin upravo sporno udruženje.

"Ne znam da li je moje priznanje izazvalo nemilost grupacije HFPA. Ali tišina je bila zastrašujuća", rekao je Frejzer. "Kada tokom vaše karijere telefon prestaje da zvoni, počnete da se pitate zašto. Postoji mnogo razloga, ali da li je ovo jedan od njih? Mislim da jeste", objasnio je glumac 2018. godine ističući da je bio na "crnoj listi" Holivuda.

 

 

Na sve to, glumac je imao velikih zdravstvenih problema, te završio u bolnici gde je imao višetruke operacije. Njegovo lečenje trajalo je sedam godina. Franšiza "The Mummy" uzela je veliki danak zbog nehumanih uslova snimanja, što je samo pogoršalo postojeće probleme.

Takođe, 2007. godine prošao je kroz težak razvod od supruge Afton Smit koji je finaliziran 2008. godine, međutim, 2013. godine Frejzer je molio da mu se smanji alimentacija od 900.000 dolara godišnje jer više nije zarađivao toliko zbog smanjenja obima posla.

 

 

Frejzer je više puta bio i glavna meta ismejavanja zbog izgleda, jer više nije onaj holivudski zavodnik na kojeg je publika navikla.

Čak i u filmu "Whale", iako je većinski kostim, jasno je da se glumac poprilično ugojio.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading