Bila je MIS JUGOSLAVIJE, snimila ŠEST albuma, a onda nestala sa JAVNE SCENE: Život ove lepotice obeležila je velika TRAGEDIJA, a danas je NEPREPOZNATLJIVA

K.Ć. Vesti 28.07.2022 09:30 0

Andrijana Dabetić Anči uživala je veliku popularnost devedesetih godina prošlog veka

Bila je MIS JUGOSLAVIJE, snimila ŠEST albuma, a onda nestala sa JAVNE SCENE: Život ove lepotice obeležila je velika TRAGEDIJA, a danas je NEPREPOZNATLJIVA

Printscreen/Youtube

Počela je da peva sa šest godina na dečjim priredbama, koje su se u to vreme često održavale. Od malena je, kako više puta naglašava, naučila da se svet oko nje okreće. Ančine karakterne osobine su razmaženost, tvrdoglavost, osvetoljubivost, a i veliko je zlopamtilo.

Već sa 15 godina imala je svoj prvi orkestar koji je radio pri KUD-u Berane. Redovno je išla u školu i uz put planirala svoj solo prvenac. Počela je da se takmiči na raznim izborima za MIS, što joj je bio izazov u kreiranju imidža fatalne devojke.

Ona je 1994. godine izabrana za Mis Jugoslavije, a nakon toga je snimila čak šest muzičkih albuma.

Povukla se sa scene i posvetila sinu, a do danas je misterija ko je otac, s obzirom na to da Andrijana nikada nije želela da otkrije taj podatak.

"Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje..." izjavila je Andrijana svojevremeno za "Svet".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading