Donald Tramp je sahranio bivšu ženu na golf terenu: Razlog je izazvao HAOS u Americi, uspeo je da PREVARI SISTEM

K.Ć. Vesti 31.07.2022 22:00 0

Ivana Tramp umrla je početkom jula. Bila je prva supruga Donalda Trampa i majka troje njegove dece

Donald Tramp je sahranio bivšu ženu na golf terenu: Razlog je izazvao HAOS u Americi, uspeo je da PREVARI SISTEM

Shutterstock

Za organizovanje poslednjeg ispraćaja zaslužan je bivši američki predsednik, koji je odlučio o mestu njene sahrane. Ovo je veoma kontroverzno, kao i razlog za izbor. Kako prenosi „ Insajder “, reč je o golf terenu.

Posle smrti prve supruge, Donald Tramp je odlučio da poslednje počivalište Ivane Tramp bude Nacionalni golf klub u Bedminsteru u Nju Džersiju, gde, kako sam najavljuje, želi da bude i on sahranjen u budućnosti. Prošle su dve nedelje od sahrane bivše supruge bivšeg predsednika SAD, a u javnosti je bilo dosta pitanja i nedoumica. Reč je o lokaciji sahrane Trampove bivše supruge.

Pitali su se zašto nije odlučio da majke svoje dece sahrani na raskošnijem mestu.

Shutterstock

 

Jedna od ljudi koja je objavila informacije na društvenim mrežama je Bruk Harington. Profesorka sociologije na Dartmut koledžu je u objavi na Tviteru ukazala da Tramp organizuje poslednji ispraćaj od Ivane Tramp da bi uštedeo novac , a ne da bi u čast sećanja na bivšu ženu.

- Kao poreski stručnjak, bila sam skeptična prema glasinama da je Tramp sahranio svoju bivšu ženu na ovom tužnom, malom, prljavom delu golf terena u Bedminsteru, samo da bi dobio poreske olakšice. Pa sam proverila (...) i ljudi... to je trostruki metod izbegavanja poreza. Izbegao je porez na imovinu, prihod i promet - ona ​​napisala.

Slično mišljenje je iznela i Fibi Vol Hauard, novinarka Detroit Free Pressa. Ona veruje da je Donald Tramp mnogo uštedeo kupovinom groba na golf terenu majci svoje najstarije dece.

- Zakon Nju Džersija oslobađa zemljište koje se koristi kao groblje od poreza na prihod, prodaje i korišćenja. Sahranjivanje Ivane Tramp u Trampovom nacionalnom golf klubu verovatno će obezbediti ogromne poreske olakšice - rekla je.

Shutterstock

 

Svo zemljište namenjeno za sahranjivanje je oslobođeno svih poreza prema Poreskom kodeksu Nju Džerzija. Isto tako. Takođe su oslobođeni plaćanja poreza na imovinu, poreza na promet i poreza na prihod.

Uredništvo „Insajdera” kontaktiralo je i predstavnike Donalda Trampa i zaposlene u Trampovom nacionalnom golf terenu Bedminster. Međutim, nisu odgovorili na pitanja.

Ivana Tramp umrla je 14. jula u svom domu u Upper East Sideu. Imala je 73 godine. Ona je prva poznata osoba koja je sahranjena na Trampovom golf terenu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading