Za nju su pričali da je Putinova ljubavnica: Svetlana mu je rodila ćerku i od čistačice postala milionerka

Vesti 25.02.2022 13:07 1

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, Svetlana Krivonogi jedna od spomenutih u Putinovim dokumentima. Oni okrivaju da je pomenuta gospođa vlasnica stana u Monaku, čija je vrednost oko 4 miliona dolara, a kupljen joj je nakon što je dobila ćerku Elizavetu

Za nju su pričali da je Putinova ljubavnica: Svetlana mu je rodila ćerku i od čistačice postala milionerka

Tanjug/Ap

Stan se nalazi u luksuznom stambenom bloku u Monte Karlo Star na četvrtom spratu, odmah ispod poznatog kazina. Kako prenosi Daily Mail, Svetlanina imovina je procenjena na oko 100 miliona dolara, uključena je i jahta, ali i akcije ruskih državnih kompanija.

Navodna ljubavnica nije komentarisala ništa na ovu temu, kao ni njena ćerka. One nikada nisu pokrenule temu o spekulacijama da je Putin otac. A i Kremlj ćuti povodom ovih glasina.

Navodna Putinova ćerka je zvezda na društvenim mrežama i ima preko 80.000 pratilaca, ali ima i svoju modnu liniju. Zbog Kovida, ona poslenjih meseci boravi u Parizu.

Podsetimo, Putinov portparol je rekao kada je priča priv put procurila istakao da navodi o vanbračnom detetu "nisu baš uverljivi" i da su "neosnovani", ali to nije sprečilo govorkanje i nagađanje.

Popularni predcednik Rusije je navodno okončao svoju vezu sa Svetlanom u periodu kada su ga mediji povezivali sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

- Imam privatni život u koji ne dozvoljavam da se mešaju. To mora da se poštuje - rekao je svojevremno.

S druge strane proslavljena gimnastičarka je jednom prilikom rekla da ima čoveka koga "jako voli". - Ponekad se osećam toliko srećno, da se čak i uplašim - prokomentarisala je, piše "Daily Mail".

Zvanično Putin ima dve ćerke sa bivšom suprugom Ljudmilom, a obe su rođene dok je bioš špijun KGB-a.

Kako je Svetlana preko noći došla do miliona?

Ona je neuhvatljiva milionerka, dane provodi na takozvanim Kamenim ostrvima, to je najelitnije deo Sankt Peterburga. Tu su stanove mogli da kupe samo Putinovi bliski ljudi.

Kako piše "Proekt media" Svetlana je detinjstvo navodno provela u zajedničkom stanu u poslovnom okrugu Sankt Peterburga, okružena kriminalnim miljeem.

- Bilo je to vrlo jednostavno detinjstvo - priseća se prijatelj Krivonogih.

Za nju su pričali da je Putinova ljubavnica: Svetlana mu je rodila ćerku i od čistačice postala milionerka

Printscreen/Instagram

 

 

- Njena porodica nije imala novca, a nakon što je završila srednju školu, Svetlana je neko vreme radila kao spremačica u jednoj prodavnici. Kasnije je pohađala Univerzitet za ekonomiju i finansije, ali kada su kolege sa studija zamoljeni da je opišu, oni su samo slegnuli ramena. Ne sećam se da sam je ikada video na predavanju, čak se ne sećam ni da sam je video na ceremoniji mature - rekao je jedan kolega.

Svetlana je 2000. godine diplomirala, i tada je njen život počeo potpuno da se menja. 

Ona je sa majkom napustila svoj stan i postala je vlasnica rezidencije na najtraženijoj lokaciju u Sankt Peterburgu, piše "Proekt media" . Danas, prema procenama "Proekta", porodica Krivonogi poseduje nekretnine u Peterburgu, Moskvi i Sočiju koje su procenjene na preko 1, 1 milijardi rubalja.

Kako komšije oktrivaju, Svetlana je tokom 90-ih imala jednog bogatog dobrotvora koji je bio u peterburškoj vladi. Ona je godinu dana nakon diplomiranja počela da radi u jednoj banci, a ubrzo nakon toga je postala i akcionar. Danas poseduje 2, 8 odsto akcija ove banke.

Kako ruski mediji prenose, Svetlana poseduje čak 75 odsto kompanije Ozon.

Navodna ljubavna veza između Putina i Svetlane je počela tokom devedesetih, i trajala je negde do početka 2000-te. 

Krivnoga je 2003. dobila ćerku, a u kopijama dokumenata do kojih je došao "Proekt media" otac Elizavete Krivnogi nije naveden.

Elizaveta živi pod drugim imenom i prezimenom već godinama, a mediji tvrde da se na mrežama predstavlja kao Luiza Rozova i neodoljivo liči na Putina. Čak je odrađena i matematička analiza lika i navodno je sličnost lica 70, 44 odsto.

Komentari (1)
Loading
Slaven
25.02.2022 14:33

E bas vam je vest za Scandal traceraj.