Marko Živić je bio u braku sa ovom poznatom VODITELJKOM: Njihov razvod je ŠOKIRAO Srbiju, bili su najskladniji par na domaćoj javnoj sceni

Kristijana Ćaćić Vesti 14.10.2021 19:38 0

Marko Živić je posle duge i teške borbe sa Kovidom danas preminuo na blokiu A intenzivne nege, gde je bio priključen na repsirator, a pored obostrane upale pluće on je imao i veliki broj bakterija u organizmu

Marko Živić je bio u braku sa ovom poznatom VODITELJKOM: Njihov razvod je ŠOKIRAO Srbiju, bili su najskladniji par na domaćoj javnoj sceni

Printscreen

Poznata voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović je bila u braku sa glumačkom legendom Markom Živićem. Njihova ljubavna romansa se završila nakon samo četiri godine i sa tom odlukom su šokirali javnost, jer se za njihovu ljubav pričalo da je filmska i velika.

Glumac se posle stavljene tačke na taj period života, u javnosti pojavljivao sa drugim devojkama, dok se Nataša udala i dobila dvoje dece.

Glumac je jednom pričao za medije o njihovom odnosu nakon razvoda, ističući da se čuju.

- Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je glumac tada.

Printscreen

 

Za razliku od Nataše, on se nije ostvario u ulozi roditelja, iako je sam priznao da mu je to neostvaenjna želja.

- Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici - zaključio je glumac.

Podsetimo, glumac je sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen u KBC "Dr Dragiša Mišović" gde se borio sa teškim simptomima ove bolesti već tri nedelje. Njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo i on je nekoliko dana samostalno disao, ali usled pojave velikog broja bakterija on je ponovo bio priključen na respirator, gde je i preminuo.

Komentari (0)
Loading