Da li Adel konačno objavljuje NOVI ALBUM? Misteriozni broj 30 pojavljuje se na skoro svim svetskim spomenicima

Vesti 05.10.2021 08:01 0

Obožavaoci slavne britanske pevačice Adele čekaju njen novi album dugih šest godina. Rad zvezde na novom albumu više puta je nagoveštavala, ali zbog pandemije nije sve išlo po planu. Sada su fanovi dobili novu nadu da će uskoro videti novi materijal

Da li Adel konačno objavljuje NOVI ALBUM? Misteriozni broj 30 pojavljuje se na skoro svim svetskim spomenicima

Tanjug/Ap

Misteriozni brojevi 30, uglavnom zlatne boje, počeli su da se pojavljuju u raznim delovima sveta , što je izazvalo spekulacije među obožavateljima da će Adele konačno objaviti dugo očekivani album. Nazivi prethodnih pevačicinih albuma uvek su bili brojevi - bilo da je to bio njen debi 19, drugi 21 i do sada poslednjih 25 iz 2015. godine.

Broj 30 pojavio se u raznim poznatim spomenicima u SAD-u, Francuskoj, Italiji, Irskoj, Nemačkoj i Dubaiju, prema veb stranici Skaj Njuzu. Viđeno je, na primer, u rimskom Koloseumu, Ajfelovom tornju i Luvru u Parizu ili na Brandenburškim vratima u Berlinu.

Nakon što su ljudi počeli da dele fotografije sa ovim brojem na društvenim mrežama , Adelini fanovi su u ekstazi. U raspravama na internetu slažu se da se 30 odnosi na godinu kada se kraljica razvela od svog muža Simona Koneckog, prema veb stranici Unilad . Međutim, drugi ukroćuju njihov entuzijazam i prisećaju se da je Adele u prošlosti izjavila da njeni sledeći albumi više neće imati naslov koji se odnosi na njene godine, a tri prethodna albuma sa takvim naslovima su bila dovoljna. Međutim, neki misle da se možda predomislila.

Obožavaoci slavne britanske pevačice Adele čekali su njen novi album dugih šest godina. Rad zvezde estrade na novom albumu više puta je nagoveštavao, ali ni zbog pandemije koronavirusa nije sve išlo po planu. Sada fanovi imaju novu nadu da će uskoro videti novi materijal.

Prema nekoliko izvora , novi album pevačice možda bude pre ovogodišnjeg Božića . Obožavaoci takođe misle da je objavljivanje Adelinog novog albuma možda razlog zašto je pevačica Tailor Svift iznenada promenila datum izlaska svog albuma Red. Prvobitno je trebalo da bude objavljen 19. novembra 2021. godine, ali je Svift 30. septembra najavila da će njen novi album konačno biti objavljen nedelju dana ranije, 12. novembra. Mnogi Adelini fanovi stoga misle da je objavljivanje novog albuma Adele zakazano za 19. novembar .

Međutim, sama Adele nije ništa zvanično potvrdila , pa će samo vreme pokazati da li su spekulacije bile tačne. Međutim, objavljivanje novog albuma bio bi lep božićni poklon za njene fanove i nesumnjivo nagrada nakon teškog perioda pandemije.

Komentari (0)
Loading