Ćerka Željka Jokimovića otvorila vrata SVOG DOMA: Od bazena u LUKSUZNOJ VILI pevača ZASTAJE DAH!

T.Đ Vesti 08.07.2021 12:23 0

Čuveni kantautor i voditeljka Jovana Joksimović pre izvesnog vreme su kupili luksuzan novi dom za svoju porodicu, a sada smo zavirili i u jedan njegov kutak

Ćerka Željka Jokimovića otvorila vrata SVOG DOMA: Od bazena u LUKSUZNOJ VILI pevača ZASTAJE DAH!

Printscreen/Instagram

Mina Joksimović, ćerka pevača i kompozitora Željka Joksimovića iz prvog braka, s vremena na vreme na Instagramu delifotografije koje svedoče o njenoj svakodnevici, pa je tako sada otkrila i da beg od julske žege traži u porodičnom bazenu.


Ona je objavila fotografije za koje je pozirala ispred skupocene vile Joksimovića na Senjaku, dok je uživala u bazenu okruglog oblika, a u opisu fotografije napisala je na engleskom: - Dom.

 

 

Kako pišu mediji, moguće je da ona stanuje u ovom zdanju sa svojim ocem, maćehom Jovanom, bratom Kostom i sestrama Anom i Srnom.


Željko je s porodicom, inače, godinama živeo na Vračaru, ali je nakon rođenja najmlađih članova - bliznakinja Ane i Srne - počela potraga za komfornijim domom. Kako se spekulisalo u medijima, vilu platili 2,5 miliona evra, i to od Gorana Karića i Ivane Mišković, svojih bliskih prijatelja.

 

Komentari (0)
Loading