Fudbalerke Engleske su nove Evropske prvakinje: Igračica LAVICA je postala HIT na društvenim mrežama zbog jednog sočnog DETALJA

K.Ć. Vesti 04.08.2022 12:45 0

Engleska je proslavila pobedu u finalu Evropskog prvenstva za žene

Fudbalerke Engleske su nove Evropske prvakinje: Igračica LAVICA je postala HIT na društvenim mrežama zbog jednog sočnog DETALJA

Profimedia

Engleska je u produžecima pobedila Nemačku sa 2-1.

Nemice su se žestoko borile, ali su lavice bile te koje su nagnule vagu pobede na svoju stranu. Osvojili su prvu šampionsku titulu pred rekordnih 87.192 gledalaca na tribinama na stadionu Vembli. Korisnici interneta su zapazili trenutak kada je jedna od britanskih fudbalerki osetila naboj emocija.

"Ona je naše nacionalno blago", komentarišu navijači.

Džil Skot je postala internet zvezda nakon što su je kamere uhvatile kako psuje Nemicu tokom finala Eura 2022.

Najiskusnija igračica Engleske, jedina je igrala za Eglesku u finalu 2009. godine, gde su se takođe suočile sa Nemačkom, ključno je uticala na igru. Osvojila je srca gledalaca kada se prepustila sportskim emocijama.

Profimedia

 

Posle duela sa Sidni Loman koja igra u minhenskom Bajernu, Skot je skočila sa trave i dala joj do znanja šta misli. Gledaoci nisu čuli njene tačne reči, ali ne morate biti specijalista za čitanje usana da biste shvatili o čemu se radi.

Kako britanski mediji sugerišu, najverovatnije je to bilo „Odjebi, ti jeb*** kretenu“.

Bilo je toliko očigledno da su se čak i komentatori BBC-ja na meču izvinili za ono što je Skot rekla. Međutim, gledaoci su to smatrali urnebesnim i učinili su Džili još većom zvezdom.

"Moramo da je zaštitimo po svaku cenu. Ona je najbolje što Britanija ima. Lejdi Džil Skot", napisao je jedan obožavalac.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading