Jedan incident je kumovao RAZLAZU: Evo zašto su se RAZVELI Anđelina i Bred Pit

Vesti 06.08.2022 10:25 0

Bred Pit je raznežio fanove, nakon što je komentarisao video snimak njegove ćerke Šajlo koja pleše

ANĐELINA

Tanjug/Ap

- Natera mi suze na oči. Ona je vrlo lepa. Ne znam od koga ga je pokupila. Ja imam dve leve noge- rekao je uz smeh za ET.

Iako je Bred očigledno posvećen otac kad je reč o njegovoj biološkoj deci, nij poznato koliko ga često viđaju njegova usvojena deca.

Takođe, godinama se šuška o lošim odnosima sa naslednicima, za šta neki njegovi obožavaoci krive Anđelinu, koja ih je okrenula protiv tate. Bivši par to nikada nije komentarisao, iako su mučnu i tešku sudsku bitku oko imovine i starateljstva vodili od 2016. godine kada su nakon samo dve godine braka odlučili da se razvedu. I dok Bred s ponosom priča o svojim ćerkama, on ne govori o svojim sinovima Medoksu i Paks Tjenu.

Bilo je komentara da mu je laknulo što je Paks postao punoletan 2021. godine, a Medoks od 2019. godine, pa ne mora da se bori za starateljstvo nad njima pošto mu druženje sa njima nije prioritet.

Poslednjih godina američki mediji su pisali da Bred nema nikakav odnos sa svojim najstarijim sinovima i da uopšte nije želeo da ih usvoji, ali je to uradio zbog Anđeline. Navodno, Džoli je podnela zahtev za razvod upravo zbog glumčevog obračuna sa Medoksom u privatnom avionu.

Navodno, Pit se svađao sa Anđelinom, a sin je stao između njih da odbrani svoju majku. Pričalo se da je glumac udario Medoksa i da su slučaj istražile socijalne službe i policija. „Bred je bio pijan i svađao se sa Anđelinom. Došlo je do sukoba između njega i njegovog sina koji nije rešen kako treba i eskalirao je više nego što je trebalo - otkrio je izvor. Džoli, čija su deca prva, bila je kap koja je prelila čašu.

Iako je on to tada demantovao, izvor blizak Pitu rekao je da od tada nije imao nikakav kontakt sa sinom. Između njih nema apsolutno nikakve konekcije“, istakao je on. Pričalo se i da je Paks zapravo odlučio da se distancira od oca, a navodno je to učinio po uzoru na svog starijeg brata Medoksa.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading