Zbog njihovog poljupca ceo svet je tada ostao u šoku: Sećate se kontroverznog dvojca iz grupe " t.A.T.u" - Ruskinje spremaju nešto veliko!

Vesti 06.10.2021 14:02 0

Ruskinje Lena Katina i Julia Volkova, koje su poznatije kao pevački duo iz grupe t.A.T.u, vraćaju se na scenu sledeće godine

Zbog njihovog poljupca ceo svet je tada ostao u šoku: Sećate se kontroverznog dvojca iz grupe " t.A.T.u" - Ruskinje spremaju nešto veliko!

Printscreen/Youtube

Devojke koje su praktično dominirale muzičkom scenom od 1999. pa sve do 2011. godine, nedavno su na Instagramu suptilno najavile svoj povratak na proleće sledeće godine, tačnije 2022. godine.

Međutim, pošto su oduvek bile šoumeni, ovom prilikom su tražile od svojih fanova da im predlažu koga sve da pozovu da im se pridruži na scenu povodom koncerta koji organizuju kako bi još pompeznije proslavile svoj povratak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Katina (@lenakatina)

 

- Zvanični poklon TATU-u biće održan u proleće 2022. godine. Molimo vas da nam napišete imena izvođača / di -džejeva koje biste želeli da čujete sa nama na sceni. Vaše mišljenje nam je važno - napisala je Lena Katina na Instagramu.

 

Ruska grupa t.A.T.u. najpoznatija je po hitu "All The Things She Said", koji je 2002. podigao prašinu u javnosti zbog strastvenog poljupca pevača. Osim poljupca u spotu, devojke su znale i da se ljube na nastupima dok su pevale tu pesmu. Snimili su čak šest albuma, od toga tri na ruskom i tri na engleskom.

Pored ove pesme devojke su izbacile i još nekoliko hitova kao što su "Gomenasai", "All About Us" i "Not Gonna Get Us".
 

Komentari (0)
Loading