Mirka Vasiljević je odrasla bez OCA: Mušku figuru u njenom životu menjao je TEČA, a početno slovo očevog imena krije TAJNU koju deli Mirkina porodica

Lana Vidović Vesti 11.08.2022 09:40 0

Mirka Vasiljević odrastala je bez oca, a mušku figuru u porodici joj je nadomestio teča

Mirka Vasiljević je odrasla bez OCA: Mušku figuru u njenom životu menjao je TEČA, a početno slovo očevog imena krije TAJNU koju deli Mirkina porodica

Printscreen/Youtube

 

Glumica Mirka Vasiljević koja je nedavno po četvrti put postala majka u javnosti retko priča o svojim roditeljima, a naročito o svom ocu.

Poznato je da se Mirka retko pojavljuje u javnosti, kao i da kada to uradi, uglavnom joj je cilj da priča iz ugla glumice, dok privatan život drži podalje od svetla reflektora.

Ipak, svojevremeno je iznenadila mnoge kada se dotakla svog odrastanja bez oca.

Pored majke Mirjane koja joj je bezuslovna podrška u svemu što radi, Mirka je pojašnjavajući ovu činjenicu istakla da joj muške figure u porodici nikada nije manjkalo.

Inače, svi u užoj porodici „dele" početno slovo imena. Ime pokojnog oca glumice bilo je Mirko.

Kroz razgovor u jednoj emisiji Mirka je priznala da je očinsku figuru najviše imala u svom teči.

- To su neke teme o kojima stvarno nikada nisam pričala u medijima... Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu- naglasila je bila Mirka gostujući u „Rada sam".

Pridruži se našoj Viber zajednici i budite u toku sa dešavanjima svakog dana!

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading