DA SE NAJEŽIŠ! Bekvalčeva otkrila o čemu je Marina Tucaković pisala u poslednjoj pesmi pre nego što je preminula!

Najžena Vesti 07.10.2021 13:15 0

Marina Tucaković izgubila je životnu bitku, 19. septembra. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a mnogi od njih još uvek nisu ugledali svetlost dana.

DA SE NAJEŽIŠ! Bekvalčeva otkrila o čemu je Marina Tucaković pisala u poslednjoj pesmi pre nego što je preminula!

Foto: ATA Images

Najveća balkanska kantautorka iza sebe ostavila je nebrojeno hitova koji se pevaju decenijama unazad, a pojedini će se verovatno pevati zauvek. 

Najpre bolest, pa smrt Marine Tucaković donela je veliki gubitak, ne samo na estradnoj sceni, nego u srpskoj javnosti kompletno. 

Bila je velika žena, davala je inspiraciju i snagu mnogima, govorili su poznati za nju. 

Ono što je malo poznato jeste da je poslednju pesmu napisala baš za Natašu Bekvalac. 

Pesma nosi naziv "Izlečena", što se u kontekstu Natašinog života verovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina preminula nakon borbe sa opakom bolešću, mnogima se stegne srce od tuge.

Komentar na ovu činjenicu imala je i sama Nataša. 

Pesma je prelepa, ja sam je otpevala, kada je čujete znaćete o čemu se radi - rekla je Bekvalćeva za Alo, a za druge medije je otkrila i o čemu se tačno radi u pesmu. 

- Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pesma leči dušu, pre bih rekla da priča o duši – istakla je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

Komentari (0)
Loading