Ženi je mesto u KUHINJI? Halid Bešlić izjavio da NIKADA nije skuvao KAFU, smatra da je to ŽENSKI POSAO i da kuvaju samo PAPUČARI

Vesti 18.08.2022 18:30 5

Halid Bešlić je dao neverovatnu izjavu, kako se ne stidi što nikada nije skuvao kafu

Ženi je mesto u KUHINJI? Halid Bešlić izjavio da NIKADA nije skuvao KAFU, smatra da je to ŽENSKI POSAO i da kuvaju samo PAPUČARI

Printscreen/Youtube

 

Neretko se susrećemo sa oprečnim mišljenjima kada je u pitanju tvrdnja da je ženi mesto u kuhinji. Vremenom se takve tvrdnje smatraju izlizanim klišeima, i na sreću, sve se ređe mogu čuti. 

Međutim, na veliko zaprepašćenje i neprijatno iznenađenje, takvu tvrdnju je izneo i pevač narodne muzike Halid Bešlić.

Kako kaže pevač narodne muzike Halid Bešlić,  najveća podrška tokom perioda oporavka od operacije srca,  bila mu je supruga.

- Nakon 10 dana sam ja počeo da pevam, imao sam zakazane svirke, a kaže doktor sedam dana je bitno. Bilo bi dobro i dvadeset dana, ali ja kažem imam zakazano. Kako se osećaš, pa dobro… Pevaj! - ispričao je Halid Bešlić za IN Magazin.

Potvrdu da nije tipičan muškarac zastarelih principa i izjava, dao je kada je govorio o svojoj ženi.

Najveću pomoć i podršku tokom perioda oporavka pružila mu je supruga Sejda.

Međutim, pevač je objasnio da je podela poslova na muške i ženske samo prividna i da se vremenom gubi kako se i vremena menjaju.

- Ona je deo mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe... - rekao je pevač i dodao:

- S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuva, a sad je došlo moderno vreme da se muškarci hvale da dobro kuvaju, u moje vreme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komanduje. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmjeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, teraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40-50 godina, ne može niko biti preči od nje, to se nekako samo stvori - zaključio je.

Komentari (5)
Loading
Neko normalan
18.08.2022 19:18

strasno

zora
18.08.2022 19:55

Maco tip koji zivi u 19-om veku. Jadna tvoja zena sa tobom. Bas je za zaljenje.

petar
18.08.2022 21:19

JA KUVAM MOJOJ ZENI UJUTRU I DONOSIM U KREVET PRETHODNO JE NEZNO POLJUBIM ,DA JE PROBUDIM UZ MIRIS KAFICE.

BOGDAN
19.08.2022 06:53

DOBRO BOSANAC OBOZAVAM TVOJ GLAS I TVOJE PESME.STO SE TICE PAPUCARE TAKO SVE VI ZVALI MUSKARCE U TVOJE VREME KOJI SE BOJE SVOJE ZENE .STO SE TICE KAFE I KUVANE NIKO NEMOZE MENI SKUVATI SLAGU I KVLITETNIJU KAFO OD SAMOG SEBI.KUVANJE AKO MI JE DOSLO DA POJEDEM DOBAR RUCAK SPECIJALNO ROSTIJ TO NE DOLAZI U OBZIR DA MI NEKO POKVARI RUCAK.ZENA MOZE DA MI NAPRAVI SALATU I POSLE RUCKA DA POKUPI I OPERE TANJIRE I TO JE TO.PA SADA MOZES DA ME ZOVES KAKO HOCES A JA SAM SARPLANINAC I TO JAHAM KONJE I CUVAM OVCE.

BOGDAN
22.08.2022 08:17

KOD NAS U SELO TO KAZU DA JE TO TURSKI OBICAJ DA MALTRETIRAS ZENU.