Mnogi ni NE ZNAJU da postoje, a tako su SLATKI I TALENTOVANI: Ovako izgledaju SINOVI Britni Spirs

Vesti 07.10.2021 17:07 0

Britni Spirs ima dva sina koje je dobila u braku sa Kevinom Federlajnom, za koje ističe da vole svoju privatnost i da poseduju mnogo talenata

Mnogi ni NE ZNAJU da postoje, a tako su SLATKI I TALENTOVANI: Ovako izgledaju SINOVI Britni Spirs

Tanjug/Ap

Poslednjih meseci je Britni u žiži javnosti zbog dešavanja sa njenim ocem. Borba za sopstveno starateljstvo je trajala dugi niz godina, a na kraju je i rođeni otac ucenio.

- Britni je zaplakala kad je čula odluku sudije. Dugo je mislila da neće doživeti dan kada njen otac neće imati kontrolu nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno desilo. Ona je u šoku, bez reči i bukvalno skakuće od sreće. Nije osetila takvu radost već 13 godina - rekao je za Page Six neimenovani izvor.

I ako se mnogo pisalo o njima, mnogi poštovaoci ove svetske zvezde i ne znaju da ona ima dva sina. Ona je sa plesačem Kevinom Federlajnom dobila dva sina, Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.

Njih dvoje smo sada u prilici da vidimo prvi put posle nekoliko meseci, a fotografije je objavio Kevinov prijatelj Edi Morales. On je pohvalio Kevinove roditeljske sposobnosti, rekao da je sjajan tata, a na ostalim objavama možemo da vidimo i da je Šon nasledio majčin talenat za muziku.

Inače, Britni je više puta do sada isticala da njeni dečaci vole privatnosti i da su oni njen blagoslov. 

Podsetimo, Britni i Kevin Federlajn bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

Komentari (0)
Loading