Tajne slike sa VENČANJA GODINE: Još jednom su se venčali DŽENIFER LOPEZ i BEN AFLEK, bajku pokvario MLADOŽENJIN BRAT

Vesti 21.08.2022 14:30 0

Dženifer Lopez se još jednom venčala sa Benom Aflekom!

Tajne slike sa VENČANJA GODINE: Još jednom su se venčali DŽENIFER LOPEZ i BEN AFLEK, bajku pokvario MLADOŽENJIN BRAT

Printscreen/Twitter

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se venčali još jednom! Ovoga puta na imanju mladoženje u Savani, na jugoistoku Amerike, gde su se okupili rodbina, prijatelji i brojne slavne ličnosti.

Zaljubljeni par sa A liste već su se venčali u Las Vegasu sredinom jula, ali su to ponovno učinili zvaničnim, ovog puta pred prijateljima i porodicom na Aflekovom imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Džordžiji.

Među holivudskim zvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Aflekov prijatelj Met Dejmon i reditelj Kevin Smit, javio je časopis „Pipl“.

Gosti su bili odeveni u belo, a Lopez je nosila haljinu Ralfa Lorena sašivenu u Italiji, prema Foks njuzu.

Fotografije koje je pre venčanja objavila stranica o slavnim osobama TMZ pokazuju da su mesta za večeru raspoređena na nečemu što izgleda kao velika, natkrivena luka, a u blizini pluta barža za pirotehniku.

Lopez i Aflek objavili su veridbu u aprilu. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

“To je predivna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku”, rekla je glumica u februaru, u intervjuu za časopis „Pipl“.

Oboje su, nakon raskida, potražili sreću sa drugim partnerima. Dženifer je dobila blizance sa Markom Antonijem, a Ben troje dece sa glumicom Dženifer Garner. Brakovi su im se, ipak, raspali, a njih dvoje su opet zajedno. Posle tolikih peripetija, sad se ostvario i njihov lepi san. Svo petoro dece je bilo uz roditelje na novom venčanju u Savani, baš kao i pre mesec dana kad su rekli prvo "da" jedno drugom, na tajnom venčanju u Las Vegasu.

Najveći šok je bilo odsustvo Aflekovog mlađeg brata Kejsija, koji je rekao da ne može da dođe "zbog prethodno dogovorenih roditeljskih obaveza kod kuće". Imajući na umu da se Benovo venčanje čekalo dvadeset godina, ovaj izgovor su mnogi opisali kao pravi skandal.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading