ODVRATNO i NEPRIKLADNO: Madona pozirala kao MERILIN MONRO u trenutku njene SMRTI, gola se sklupčala na DUŠEK i zgrozila javnost

Vesti 25.08.2022 19:15 0

Madona je poznata po svom ektravagantnom ponašanju i jako ekscentričnim fotografijama, ali sa sada čini da je prešla sve granice

ODVRATNO i NEPRIKLADNO: Madona pozirala kao MERILIN MONRO u trenutku njene SMRTI, gola se sklupčala na DUŠEK i zgrozila javnost

Printscreen/Instagram

 

Njen izgled, ponašanje i buntovnički stav bili su inspiracija mnogim generacijama, a Madona je svojim obožavaocima pokazala da sve može dobro da podnese, osim starenja. Poslednjim provokativnim potezom razljutila je i one koji je podržavaju


Pop pevačica Madona (63) pozirala je poput pokojne glumice Merilin Monro, na jednoj od fotografija je čak rekreirala scenu smrti najpopularnije plavuše na svetu, a preteranim fotošopom šokirala i kritičare i verne fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)



Na jednoj od fotografija vidi se Madona kako leži na krevetu licem okrenuta prema dušeku, a na noćnom ormariću se vide bočice sa tabletama.

- Iz nekog morbidnog i jezivog razloga, Madona odlučuje da ponovo stvori samrtnu postelju Merilin Monro - napisao je jedan od brojnih kritičara.

- Fuj. Odvratno i neprimereno – dodao je drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)



Fotograf Stiven Klajn snimio je pevačicu za naslovnu stranu V Magazina, a inspiraciju je pronašao u poslednjim fotografijama glumice koja je preminula u 36. godini.

'Nisam protiv uređivanja fotografija, ali Madona nije ovako izgledala ni sa 12 godina', 'Ko je ovo?', 'Bilo bi lepo videti kako joj lice zaista izgleda' - ovo su samo neki od komentara.

Njen izgled, ponašanje i buntovnički stav bili su inspiracija mnogim generacijama, a Madona je svojim obožavaocima pokazala da sve može dobro da podnese, osim starenja. Iako je i dalje gipka u telu, plastična hirurgija je promenila njeno lice, a nedavno pokazivanje leđa kameri nikoga nije impresioniralo.

 

 

Komentari (0)
Loading