Prognozirali su joj SJAJNU karijeru a onda je sa 22 godine umrla: Njen tadašnji DEČKO nikada nije uspeo da prežali što se nisu VENČALI

Vesti 26.08.2022 22:00 0

Njen prerani odlazak sve je ostavio u šoku

Prognozirali su joj SJAJNU karijeru a onda je sa 22 godine umrla: Njen tadašnji DEČKO nikada nije uspeo da prežali što se nisu VENČALI

Printscreen/Youtube

Od tragične smrti nikad prežaljene pevačice Alije prošla je 21 godina, ali i nakon toliko godina njene pesme se i dalje slušaju i pamte.

Preminula sa samo 22 godine, a život je izgubila u tragičnoj avionskoj nesreći kad se avion kojim je putovala srušio, a u kojoj je živote izgubilo još osmoro ljudi.

Njen poslovni život bio je već tada ispunjen ogromnim uspehom i postignućima u svetu muzike, a i u privatnom je životu bila srećna, pogotovo što se tiče ljubavi. Producent Damon Dash, s kojim je u to vreme bila u vezi, progovorio je u nekoliko navrata o njihovoj ljubavnoj priči i pritom otkrio još jedan nepoznat detalj iz njenog života.

Danas uspešni medijski tajkun, poduzetnik i filmski producent Damon izlazio je sa pevačicom godinu dana pre nego što se dogodila nesreća. Upoznali su se na jednoj košarkaškoj utakmici, varnice su se odmah pojavile ali su odlučili ipak biti dobri prijatelji.

Naime, otkrio je kako je ono što ih je dodatno povezalo i zbližilo bilo čitanje knjiga. Njihovi intelektualni razgovori i rasprave jednostavno su učvrstili njihov odnos.

 

 

- Od tada smo postali nerazdvojni - priznao je Damon i dodao da su svojoj nadolazećoj romansi ipak odlučili dati priliku.

Danas 51-godišnji Damon tvrdi da nije mogao biti zahvalniji na tome što su uspeli stvoriti nezaboravnu vezu daleko od znatiželjne javnosti, a otkrio je i kako su se u jednom trenutku hteli venčati, ali su ipak shvatili da su žurili. Zato su se dogovorili da će zajedno živeti šest meseci i videti mogu li tolerisati jedno drugo, a ako im to uspe, oni će se venčati. Nažalost, taj se plan nikada nije ostvario i nisu se uspeli venčati.

Dvadeset godina nakon nezine smrti Damon žali što nisu stvorili još više zajedničkih uspomena. Oboje su bili zaposleni, ambiciozni, radili su na mnogo projekata, pa nisu imali toliko vremena da budu zajedno koliko su želeli. No, kada bi bili jedno pored drugoga, bilo je to vreme za pamćenje.

- Uvek smo se predivno provodili kada bi se videli, sve je uvek nekako bilo sveže -  izjavio je.

Danas ga teši misao da je Aaliyah postala anđeo i da bdije nad njim, porodicom i prijateljima.

Tog nesrećnog dana ona je završila snimanje svog posljednjeg  muzičkog spota na Bahamima za singl "Rock the Boat" i vraćala se kući u SAD, ali u avioni u kom su bili bilo je mnogo više stvari nego što je bilo dozvoljeno a i putnika više nego što je smeo prevoziti. Osim nje, živote je izgubilo osmoro članova njenog tima, i to samo 60 metara od mesta na kojem su uzleteli.

Rezultati istrage nesreće pokazali su da je pilot lažirao potrebne sertifikate kako bi dobio dozvolu za let, a utvrđeno je i da je u trenutku nesreće bio pod uticajem opijata i alkohola, ali i da su na put krenuli dan ranije nego što je to bilo planirano, što je njene bližnje i obožavatelje ostavilo u neverici i još većoj tuzi.

 

 

Komentari (0)
Loading