POČEO MUSIC WEEK: Među brojnim posetiocima sreli smo i OVU poznatu pevačicu

Vesti 27.08.2022 12:39 0

Avgust mesec je rezervisan za popularni festivan Music Week i čekaju nas fantastični izvođači

POČEO MUSIC WEEK: Među brojnim posetiocima sreli smo i OVU poznatu pevačicu

Foto/Andjela Živić

Sam kraj avgusta već je tradicionalno rezervisan za Music Week, a naša ekipa bila je na licu mesta i iz prvih redova ispratila otvaranje festivala i nastupe Vojaža, Nućija, Gazda Paje i drugih zvezda novije generacije.

Dok su se izvođači smenjivali praćeni ovacijama publike, ništa manje zabavno nije bilo ni mimo festivalske bine. Posebnu pažnju punoletnih posetilaca i konzumenata duvanskih proizvoda privukla je zanimljiva glo aktivacija.

 

 

 

U tropskom ambijentu, na glo UNIQ Experience poligonu, oprobala se i Nikolija, koja je beogradsko Ušće posetila dan pred svoj veliki nastup, koji će biti održan u subotu, 27. avgusta. Popularna pevačica ludo se zabavila obarajući ananase, nabacujući obručeve i sastavljajući slagalicu i tako se podsetila nekadašnjeg učešća u rijalitiju Survivor-u.

-Osećam veliko uzbuđenje u susret nastupu u svom gradu i jedva čekam da pokažem publici šta sam im sve pripremila. Počinjem sa pesmom Nema limita, a celokupan performans pratiće atraktivni kostimi i koreografije sa velikim brojem igrača. Sve ono na čemu smo radili mesecima unazad. Ovo je posebna godina za mene jer proslavljam prvu deceniju na sceni, tako da ću je zaokružiti odličnim albumom. U narednim mesecima vas očekuje još pesama, među kojima će biti i jedna posebna balada – izjavila je Nikolija nakon zabave u glo zoni i sa osmehom podelila kako će UNIQ Experience poligon proći još koji put, ne bi li ostvarila što bolje prolazno vreme.

POČEO MUSIC WEEK: Među brojnim posetiocima sreli smo i OVU poznatu pevačicu

Foto/Andjela Živić

 

Pored Nikolijinog i nastupa drugih mega popularnih izvođača, tokom drugog i trećeg dana festivala, svi punoletni posetioci i konzumenti duvanskih proizvoda imaće priliku da se i sami oprobaju na glo UNIQ Experience poligonu, a osim testiranja preciznosti, brzine i spremnosti, očekuju ih i odlične nagrade. Više informacija o aktivaciji i utiscima sa lica mesta, sa ovogodišnjeg Music Week festivala, možete pronaći na @glo_srbija Instagram profilu.

 

Komentari (0)
Loading